Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagy elvárásnak számít az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy elvárásnak számít az a mai világban hogy a lány /nő tudjon főzni?

Figyelt kérdés

31 éves férfi vagyok saját lakással biztos munkahellyel és idáig akármilyen nővel próbálkoztam egyszerűen nem tudott főzni

Nem azt mondom hogy tudjon csinálni egy Wellington bélszínt hanem ilyen nagyon alap dolgok hogy pl a vanília pudingot ne hidegen kikeverhető porból csinálja vagy hogy a krumpli levesnél a zöldségeket fozze meg ne legyenek nyersek

Nem azt mondom hogy ezek miatt nem jöttem össze velük csak zavart az hogy amikor haza értem a munkából az étel ép hogy nem ehetetlen volt

Pedig nem vagyok válogatós a munkám miatt de ez zavar

2020. szept. 15. 21:12
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
83%

"Kicsit olyan ez, hogyha egy lány nem tud egyáltalán főzni, az ugyanolyan szerencsétlen, mintha egy férfi egy bútort ne tudna összeszerelni."

Össze tudok szerelni egy Ikeás bútort ahogy a többi nőismetősöm is.

Arról nem beszlve, hogy enni naponta többször kell, bútort szerelni meg évekig nem.

2020. szept. 16. 15:00
 32/57 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a nök 90%-a össze tud szerelni egy bútort.

Hozzáteszem, az èn környezetemben a velem egykorú huszonéves nők tudnak és szoktak is fözni.

Gondolkodjatok el rajta, milyen körökben mozoghattok, ha ilyen élektéptelen nőket szedtek össze.

2020. szept. 16. 17:27
 33/57 anonim ***** válasza:
0%

"Szerintem a nök 90%-a össze tud szerelni egy bútort."

Akkor egy kicsit nagyobb tétben gondolkodjunk.

Ha én adok valamit, házat, autót, jómódot, tervezhetőséged, jövőt, szeretet, akkor azt érdemlem h nem főznek rám, csak mert én nem tudok? Vagy amíg én leülök dolgozni extra melókba, addig a nő facebookozik? Azt tartja a markát h hova menne nyaralni? Akkor ti tudjátok adni azt amit a másik? Lszrom az ikeás butoraitokat, de mire fel ez a kettős mérce? Nem vagytok képesek megfogni 1 fakanalat, különben csicskának érzitek magadtokat. Azt nézegetitek mit csinál a másik, s még véletlenül se csinálj többet 1 fokkal sem, mert jujj összedől a világ. Ha 1ik elmegy meginni 2 sört haverokkal, a másiknak azonnal bulikálni kell? 1részt nemugyanaz, másrészt miért jó ez nektek? Ez betegség nálatok? Akkor a férfi meg nem fizeti be a villanyszámlát, vagy nem fog teremteni jövőt, nem megy el edzeni, ha ti sem, nem fog megoldani semmit, meg fillérre pontosan elfelez mindent, mert 50-50, akkor matematikailag 50-50 lesz. Azt akkor együtt nyomkodjuk a facebookot meg keressük a következő párkapcsolatot csak külön szobában? Elárulom, az se lesz jó. Van ennek értelme? Nőjjetek már fel. Ezért van ez a sok válás, mert ha a nőnek vmit önzetlenül kell cselekednie, ő azt úgy fogja fel h ettől ő egy "elnyomott" lesz. De az elvárás, elvárás hátán az van, azt csodálkoztok mikor 35 évesen mikor jönnek a ráncok, akkor a kutyának nem kelletek már az idióta felfogásotokkal együtt.

2020. szept. 17. 17:03
 34/57 anonim ***** válasza:
0%
Arról meg már nem is beszélek, hogy az ilyen nők a gyereket is képesek odavágni a másikhoz, te csináltad, te is neveld fel. Szóval kérdező, ilyenekkel még véletlen se kezdj. Van olyan nő aki tud és képes is önzetlenül főzni, csak meg kell találni. A többi selejtet meg hagyd meg a selejteknek.
2020. szept. 17. 17:04
 35/57 anonim ***** válasza:
100%

"Ha én adok valamit, házat, autót, jómódot, tervezhetőséged, jövőt, szeretet, akkor azt érdemlem h nem főznek rám, csak mert én nem tudok? Vagy amíg én leülök dolgozni extra melókba, addig a nő facebookozik? Azt tartja a markát h hova menne nyaralni? Akkor ti tudjátok adni azt amit a másik?"

Bocs, de nem vagyok eltartott nő, soha nem is voltam. Dolgozom, van fizetésem (jelenleg közel 2x annyi, mint a férjemé). Úgyhogy nekem köszi, de nem kell a fenekem alá rakni semmit, nagylány vagyok, meg tudom oldani az anyagiakat magamnak. Ennek megvan az az előnye, hogy a férjem tudja, hogy nem a pénz miatt vagyok vele...

Mindemellett nyilvánvaló, hogy ha én mondjuk 6 órát dolgozom, a férjem meg 10-et, és ezért én vagyok többet itthon, akkor én csinálok több házimunkát. Még akkor is, ha én keresek többet. Mert veled ellentétben én nem dörgölöm az orra alá, hogy "én adom itt a jólétet, akkor nehogymá' itthon meg kelljen mozdulnom". Nehogymár bakker fizetés függvénye legyen, hogy kinek mennyire kell részt vennie az otthoni dolgokban. Te is méregetsz, meg centizgetsz, csak te másképp.

Ha mindkét fél ledolgozza ugyanazt az óraszámot, akkor pedig fizetéstől függetlenül teljesen evidens, hogy otthon is osztoznak a házimunkán, nem rátolja a férfi a nőre, mert a "nőnekakonyhábanahelye".

2020. szept. 17. 17:17
 36/57 anonim ***** válasza:
0%
Ismerem a magadfajta nőket, nekem is volt 1-el szorosabb kapcsolatom. Ő is dolgozott, ő is keresett elég jól, s szépen mind magára költötte, mert a lakhatás, a luxus az a "férfi dolga", és osztotta az észt h "mindent közösen". Te azonnal kiemelted, hogy te többet, jobban mint a saját férjed. Egészségetekre, de pontosan ugyanúgy teszed ezt te is, ahogy a többi osztja itt a kettős mércét, hogy ha a férfi nem tud főzni, akkor mire fel várja el, stb... Nyilván akkor előveszem a matekot, és akkor megmutatom "én mit tudok", úgy ahogy a kérdező is jogosan tette, biztosított lakhatást, befogadja a nőt, ad neki, az meg még csak 1 rántottát se tud megcsinálni, mert olyan retardált nő létére. Sőt, még neki áll feljebb. A farok csóválja a kutyát esete ez.
2020. szept. 17. 17:26
 37/57 anonim ***** válasza:
94%

" csak zavart az hogy amikor haza értem a munkából az étel ép hogy nem ehetetlen volt"

És nődet nem zavarta, hogy hazajön a munkából és nem főztél neki finomat?

Mégis ki vagy te, hogy elvárod a kiszolgálást?

2020. szept. 17. 17:31
 38/57 anonim ***** válasza:
91%

Ismerem a magadfajta nőket, nekem is volt 1-el szorosabb kapcsolatom. Ő is dolgozott, ő is keresett elég jól, s szépen mind magára költötte, mert a lakhatás, a luxus az a "férfi dolga", és osztotta az észt h "mindent közösen".

Hát lehet, hogy te ilyenbe futottál bele, de nálam mellélőttél. Csakis a nézeted miatt emeltem ki, hogy én többet keresek, ugyanis te nem győzted hangsúlyozni az anyagi előnyödet a hozzászólásodban korábban, utalva arra, hogy bezzeg a nők ezt nem tudják hozni, aztán még főzni se képesek. Szóval de, némelyik nő is tudja ezt hozni.

Magamra költöm a sok pénzemet, ő meg fizet minden mást? Haha, vicces vagy. Család vagyunk, két kisgyerekkel, közösen vásárolt házzal (fele-fele arányban vagyunk tulajdonosok), közös kasszával. Minden pénzt közösen kezelünk, semmit nem mentek el magamnak, a megtakarítás is közös számlán van. Költök magamra, persze, de ő is. Normáliséknál így működik egy házasság, nem én fizetem-te fizeted bohóckodással, ennél jóval magasabb szinten vagyunk. És még főzni is szoktam, bár nem szeretek.

2020. szept. 17. 17:36
 39/57 anonim ***** válasza:
100%

" Vagy amíg én leülök dolgozni extra melókba, addig a nő facebookozik?"

Ne osszd be a másik idejét. Mellesleg ha én ülők le este dolgozni, akkor főzől? Ha többet keresek, akkor automnatice átveszed a főzést?

2020. szept. 17. 17:37
 40/57 anonim ***** válasza:
0%
39: nem, hát látod, ha a nő keres többet, azt magára költi, és ugyanúgy a férfitól várja el a közös dolgok biztosítását szerinte :D
2020. szept. 17. 17:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!