Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a kettős mérce? Az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a kettős mérce? Az elhízott férfi zsírdisznó, a kövér nő meg "szegény, biztos beteg"?

Figyelt kérdés

Olvasgatom itt a kérdéseket és válaszokat, és furcsa kettősség tűnt fel nekem: ha egy kövér férfi panaszkodik, hogy nem talál párt, az általános vélemény, hogy menjen el edzeni, adjon le x kilót, ne legyen lusta, mozdítsa meg a fenekét, és így tovább.

Ha a túlsúlyos nők kerülnek szóba, beindul a hájkommandó: szegény biztos pajzsmirigyes (a nők egyharmada pajzsmirigyes lenne?), genetika (sütikbe csomagolva?), biztos a mensi meg a peteérés is bekavar neki, de senki ne szóljon rá egy rossz szót sem, tessék a kövér nőket is szépen elfogadni és sajnálni.

Nem gondoljátok, hogy ezzel mentegetőzéssel épp a nőket degradáljátok? Úgy tesztek, mintha csak a férfiak lennének képesek változtatni a sorsukon és kinézetükön, a nők meg akarattalan bábok lennének, kitéve a hormonjaik kénye-kedvének.

#fogyókúra #elhízás #túlsúly #kettős mérce #hisztis gyk-s csajkommandó
2020. szept. 15. 08:04
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

Ha neveltetés kérdése, hogy nevelhetnek alkoholisták nem alkoholistákat és vice versa?

Elárulom neked, hogy én sokáig kövér voltam, és vállaltam, hogy azért, mert zabálok, imádok enni. Aztán mikor elkezdtem gondolkodni, hogy lefogyok, mindig szabotáltam magam, és nem értettem, miért. Pszichológusnál derült ki hosszú terápia után, hogy nem akarok szexuálisan vonzónak tűnni a férfiaknak, ezért szabotáltam magam folyamatosan. A háj védőpajzs volt, hogy senki ne nézzen rám.

Ezer oka lehet bármiféle függőségnek.

2020. szept. 15. 15:14
 32/38 anonim ***** válasza:
49%
Semmi bajom a dagadt pasikkal addig amíg észnél vannak! És szintén dagadt nőt akarnak maguk mellé!
2020. szept. 15. 15:28
 33/38 anonim ***** válasza:
44%
És fordítva is ugye utolsó? Amúgy én is úgy gondolom ahogy te csak gondoltam kiegészítem a teljesség kedveert
2020. szept. 15. 15:37
 34/38 anonim ***** válasza:
53%
Fordítva nem, mert kettős mércés (feminista), tehát beteg. Pont erről papoltam :)
2020. szept. 15. 16:57
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
32, nekem sincs bajom a csoró nőkkel, amíg csoró pasit akar maga mellé.
2020. szept. 15. 16:58
 36/38 anonim ***** válasza:
Tényleg ennyire hülyék vagytok? Nyilván hetero nőként leszarja, mi van fordítva. Azt a szabályt állítsátok fel ti magatoknak, mint a 35-ös.
2020. szept. 15. 18:13
 37/38 anonim ***** válasza:
Jogos a kérdés, de ép válasz nincs rá.
2020. szept. 15. 18:25
 38/38 anonim ***** válasza:
Nem tudom, te milyen kérdéseket olvasol, de én még egyetlen olyat sem láttam, ahol ne írta volna rögtön valaki a nőknek, hogy zsírdisznók és fogyjanak le... Én ezt pont a férfiakkal kapcsolatban nem vettem észre. Legalábbis azt, ha mondják is, nem olyan durvák a pasikkal, mint a nőkkel.
2020. szept. 15. 20:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!