Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a kettős mérce? Az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a kettős mérce? Az elhízott férfi zsírdisznó, a kövér nő meg "szegény, biztos beteg"?

Figyelt kérdés

Olvasgatom itt a kérdéseket és válaszokat, és furcsa kettősség tűnt fel nekem: ha egy kövér férfi panaszkodik, hogy nem talál párt, az általános vélemény, hogy menjen el edzeni, adjon le x kilót, ne legyen lusta, mozdítsa meg a fenekét, és így tovább.

Ha a túlsúlyos nők kerülnek szóba, beindul a hájkommandó: szegény biztos pajzsmirigyes (a nők egyharmada pajzsmirigyes lenne?), genetika (sütikbe csomagolva?), biztos a mensi meg a peteérés is bekavar neki, de senki ne szóljon rá egy rossz szót sem, tessék a kövér nőket is szépen elfogadni és sajnálni.

Nem gondoljátok, hogy ezzel mentegetőzéssel épp a nőket degradáljátok? Úgy tesztek, mintha csak a férfiak lennének képesek változtatni a sorsukon és kinézetükön, a nők meg akarattalan bábok lennének, kitéve a hormonjaik kénye-kedvének.

#fogyókúra #elhízás #túlsúly #kettős mérce #hisztis gyk-s csajkommandó
2020. szept. 15. 08:04
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
35%
Feminista világban élünk, ahol csak a férfiak lehetnek hibásak bármiben. Erre az oldalra halmozottan igaz ez, itt különösen sok a férfigyűlölő femináci.
2020. szept. 15. 08:06
 2/38 anonim ***** válasza:
88%
Legalább a férfiaknak tanácsot adnak és nem sajnálják és ez pont ennek az oldalnak a lényege.
2020. szept. 15. 08:07
 3/38 A kérdező kommentje:

Azzal semmi gond, hogy a kövér férfiakat edzeni küldik, tényleg jót tesz, ha megmozdítják a hátsójukat és nem csak nyavalyognak, hogy nekik nem jut nő, mert 170 centihez száz kilósak... De miért kell a nőket félrevezetni, kvázi lebeszélni arról, hogy igenis tegyenek magukért?

Miért kényelmesebb azt hazudni, hogy "biztos pajzsmirigyes vagy, kuckózzál csak be a sarokba, és egyél meg egy üveg nutellát"?

2020. szept. 15. 08:09
 4/38 anonim ***** válasza:
85%
Ha túl kover/sovány vagy akkor menj sportolni valamit. Nem értem mi a baj ha ez mondják azon kívül hogy sok időt vesz fel meg fárasztó és ebben a rohano világban egyesek mindent könnyen meg gyorsan akarnak.
2020. szept. 15. 08:12
 5/38 anonim ***** válasza:
71%
Az legyen a nők baja. Mindenki úgy rontsa el az életet ahogyan jónak látja. Sok nő megy terembe edzeni akit pedig nem zavar hogy van felesleg rajta vagy nem hajlandó tenni ellene az nyugtatgassa csak szépen magát a kifogasokkal.
2020. szept. 15. 08:16
 6/38 anonim ***** válasza:
90%

Ha megnézed a nők is szépen el vannak hízva, de egy szülés után már elég sokan. Nem azzal van a gond, hogy hízott a babával mert ez természetes, hanem, hogy eltelik 5 év és még mindig semmit nem tett, hogy megközelítse a korábbi állapotát. A férfiak meg tűrik, tűrik, aztán keresnek egy szeretőt, vagy egy új barátnőt.

A másik oldal is ugyanez. A férfi még csak gyereket sem szül. Ha odafigyel az étkezésére és mozog egy kicsit nem jut el abba az állapotba, hogy 20 kilót hízik és sörhasat növeszt.

2020. szept. 15. 08:34
 7/38 anonim ***** válasza:
81%

Érdekes, én az ellenkezőjét is sokszor látom ezen az oldalon. Az elhízott nőket is gyakran nevezik igénytelennek, lustának, és ők is megkapják, hogy érthető, hogy senkinek nem kellenek.

Ez az oldal nem az egymás iránti empátia központja. Olyan hangnemben nyilatkoznak egymásról a kommentelők, ami erős túlzás akkor is, ha valaki tehet a saját túlsúlyáról. Nem kell magadra venned, ha valaki téged bánt, vagy az egész férfi nemet. Ez nem azt tükrözi, hogy a világon az összes nő szerint az összes férfi rossz, egyszerűen csak azt, hogy egy névtelen fórumon az emberek bármit megengednek maguknak.

2020. szept. 15. 08:46
 8/38 anonim ***** válasza:
70%
Egy fogyasztópor reklámhoz egyedüli férfiként odaírtam, hogy a zabálás helyett sportolni kéne. 23 privát anyázó üzenetet kaptam csak nőktől, hogy ők betegek, meg ilyen az alkatuk. Érdekes, hogy a háborúkban senkinek nem volt ilyen alkata.
2020. szept. 15. 08:50
 9/38 anonim ***** válasza:
73%
Nő vagyok és egyetértek veled. Nekem valóban orvosilag diagnosztizált pajzsmirigy alulműködésem, inzulinrezisztenciám és pcos-m van, mégsem vagyok elhízva 54 kg vagyok. Pedig nagyon rossz a genetikám, hanem figyelek oda, rögtön hízok. 12 órás munka mellett is napi 1 edzés megvan, kora reggel 5 órakkor kelek és megyek edzeni. Kényelmesebb lenne lustálkodni vagy tömni magam cukros, agyonfeldolgozott élelmiszerekkel, mégsem teszem.
2020. szept. 15. 09:04
 10/38 anonim ***** válasza:
83%

Engem is már sokszor oltottak le, mikor azt tanácsoltam mind a két nemnek, hogy fogyjon le, minden csak az akaraterőn, kitartáson múlik. Hiába mondtam, hogy nem enni kéne mindent össze-vissza, a hormonproblémát is kézben lehet tartani, a szülés pedig csak kifogás.

Kaptam hideget és meleget egyaránt.

2020. szept. 15. 09:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!