Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a kettős mérce? Az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a kettős mérce? Az elhízott férfi zsírdisznó, a kövér nő meg "szegény, biztos beteg"?

Figyelt kérdés

Olvasgatom itt a kérdéseket és válaszokat, és furcsa kettősség tűnt fel nekem: ha egy kövér férfi panaszkodik, hogy nem talál párt, az általános vélemény, hogy menjen el edzeni, adjon le x kilót, ne legyen lusta, mozdítsa meg a fenekét, és így tovább.

Ha a túlsúlyos nők kerülnek szóba, beindul a hájkommandó: szegény biztos pajzsmirigyes (a nők egyharmada pajzsmirigyes lenne?), genetika (sütikbe csomagolva?), biztos a mensi meg a peteérés is bekavar neki, de senki ne szóljon rá egy rossz szót sem, tessék a kövér nőket is szépen elfogadni és sajnálni.

Nem gondoljátok, hogy ezzel mentegetőzéssel épp a nőket degradáljátok? Úgy tesztek, mintha csak a férfiak lennének képesek változtatni a sorsukon és kinézetükön, a nők meg akarattalan bábok lennének, kitéve a hormonjaik kénye-kedvének.

#fogyókúra #elhízás #túlsúly #kettős mérce #hisztis gyk-s csajkommandó
2020. szept. 15. 08:04
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
32%

https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=k%C3%B6v%C3..

Nézzük csak végig, hogy a hím áldozatkomolexust félretéve mi is az igazság. Itt vannak a kövéres kérdések.

Mit találsz?

- miert van magyarorszagon ennyi kövér nő

-mit tegyek, hogy ne kövér barátnőm legyen

- hogy lehet kövérként jól kinezo barátnőm

- hogy van képe a jó nőknek visszautasítani a kövér ferfiakat

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Itt van egy olyan kérdés ahol egy lány sopankodik a súlya miatt, és sorra kapja a válaszokat, hogy fogyjon csak le.

Szóval tényleg érdemes sírni a szörnyű férfielnyomás miatt. :(

2020. szept. 15. 10:52
 22/38 anonim ***** válasza:
83%

Én pajzsmirigyes vagyok, de szerencsére nem vagyok elhízott, max 5 kiló plusz van rajtam. Viszont pajzsmirigyesként tudom, hogy kínkeservesen kell figyelni arra, hogy ne csússzanak fel a kilók. Ha valaki kicsit lustább/nincs ideje mozogni stb, az bizony hamar elhízik és onnan baromi nehéz visszatornázni a kilókat.

Egyébként nem értem ezt a sok hülye kérdést sem, én a való életben (leszámítva az óvodát és az alsó tagozatot) nem találkoztam olyanokkal, akik a kinézetük miatt fikáztak volna bárkit is. Kb óvodás szint, hogy szívassuk Pistikét, mert szemüveges, eláll a füle, kapafogú vagy túl dagadt/sovány...nem is értem.

2020. szept. 15. 11:17
 23/38 anonim ***** válasza:
70%
Én is minden túlsúlyos személynek nemtől függetlenül azt tanácsolom hogy jobb lenne lefogyni ha nincs kibekulve magával és a pár tálalási nehézségei fő okának is ezt tartsa. Miért kell ekkora ügyet csinálni abból hogy éppen férfiról vagy nőről vane szó?
2020. szept. 15. 11:18
 24/38 A kérdező kommentje:

21

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Tessék a mai adag, "nőknél gyakoribbak a hormonális problémák", "pajzsmirigy", "hülye kérdező, ő bezzeg biztos jól néz ki, mi, höhö?"

2020. szept. 15. 11:26
 25/38 anonim ***** válasza:
82%

"beindul a hájkommandó"

Ez viszont a férfiakra igazabb. Ők valami ocsmány stílusban képesek a kövér nőkről beszélni. Nekem sem jönnek be a kövér férfiak, de eszembe nem jutna sértegetni őket.

2020. szept. 15. 12:19
 26/38 anonim ***** válasza:
33%
Könyebb kifogást találni, miért nem tud ő lefogyni és a másiknak bezzeg jó a "genetikája". Jah h én 12-14 óra munka után konditeremben vagyok? Jah h én elmegyek a pékség előtt, bármiféle illatok is jönnek ki onnan. Jah h fehérjedúsan (80% fehérje) étkezem. Áhhh, ez nem számít ugye? Meg a másik aki szintúgy hasonlóan él, ő is csak "jó genetikával" született? Az emberek lusták, újjal mutogatnak másra, sosem néznek magukba. Lehet ez bármilyen téma, pénz, siker, barát/barátnő, sajnos a többség ilyen. Olyan mint "én" a másik nemben nem kell, de "én" kelljek a másik "jobbnak". Viszont ott borul el a dolog, hogy a férfi megy udvarolni, s a "nőnek" nem kell ugyanolyan, jobb kell. Pofáraesés, zabigyerekek, kihasználásnaak lesz csak boldog tulajdonosa az ilyen nő. Nem hiába a nőkre hegyezik ki jobban a kövérséget, mivel nekik nincs más. Ők a szépségükkel érvényesülnek, még a férfinek a kinézete mellé kell még lóvé meg népszerűség is. Szóval ha a férfinél a kinézet eltűnik, lehet még 2 másik "vonzó" tulajdonság. Ha nőnél eltűnik a "kinézet", nem marad semmi. Tetszik nem tetszik a feminista világnak, ez van, csoda meg nem létezik, vagy leülsz és felnyitod a szemed, vagy marad ami van.
2020. szept. 15. 12:44
 27/38 anonim ***** válasza:
26-os, engem érdekel ennek a miértje. Miért van olyan, aki ellen tud állni, miért van olyan, aki nem? Nem hiszek abban, hogy mindenkinek ugyanakkora akaraterő kell ahhoz, hogy legyőzzön egy akármilyen csábítást. Pl. engem az alkohol nem vonz, egy sörikét sem szoktam megkívánni, mégis vannak alkoholisták. Hozzám nem beszél a pia, 0 csábítás, máshoz meg igen.
2020. szept. 15. 12:55
 28/38 anonim ***** válasza:

#24 Leesik, hogy az általad linkelt kérdés pont, hogy engem igazol?

Minden másnap jön itt valami fütyi aki elkezdi mondani, hogy így a kövér nők, úgy a kövér nők... Látod ezt női oldalról?

Jönnek ide picsogni nők arról, hogy milyen szomorú hogy a magyar férfiak nagy része vágni való zsírdisznó? Nem! Végig mehetsz a kövéres kérdések között, és CSAK férfi picsogót fogsz találni.

Jöttök, provokáltok, és amikor a válaszok nem olyan lekezelőek a nők felé, mint amit várnátok, akkor jön a hattyúk halála, hogy "bezzeg amikor a 40 éves dagadt szűz férfiak írnak ki kérdéseket vékony 20 évesekre vagyakozva, akkor neki azt mondják, hogy fogyj le, dagadék :(("

Itt csak akkor van kettős mérce, ha azt várjatok, hogy ne legyen lenézve köztetek a felszínes kövér, és irhassatok ki annyi kövér nőket szapulo kérdést, amennyit csak enged a gyk.

Hát tudod mikor :D

2020. szept. 15. 13:11
 29/38 anonim ***** válasza:

Igen, a 27-es kimondta a lényeget. Nem csak akaratgyenge emberek híznak ám el. Lehet, hogy más dologban példátlan akaratereje és kitartása van az illetőnek, vagy véghezvitt valamit, amit te sosem tudnál. Csak szeretem, mikor külső alapján, első ránézésre itt a sok doktor felállítja a diagnózist mindenkiről, aki túlsúlyos. Hogy biztos akaratgyenge, biztos ezt-azt-amazt eszik, meg lusta mozogni. És

Ha így is van? Akkor lehet, hogy ő pedig ellenáll olyan kisértéseknek, amiknek a karcsú, mértékletes emberek nem tudnak. Az pedig a másik, hogy ugyanazt az alakot megtartani sem ugyanannyira egyszerű kér külön embernek. Nekem volt egyetemen egy nagyon túlsúlyos barátnőm. Én zabáltam össze-vissza mértéktelenül, és

Vékony voltam. Ő pedig diétázott és küzdött állandóan saját magával, mégis ha valaki látott minket együtt, azt gondolhatta: “na igen az akaratgyenge dagadt csaj meg a sportos barátnő” pedig fordítva volt :D

2020. szept. 15. 13:15
 30/38 anonim ***** válasza:

26-os vagyok. Én azt látom, hogy ez "neveltetés" kérdése, mármint az akarat erő is, azaz megszabadulni valamitől, ami boldogságot okoz egy másik cél érdekében, aminek bizonytalan vagy a kimenetelében. Tehát nem hiszel magadban, vagy abban, hogy jó lesz-e az, ami valójában akarsz.

pl: nem fogyok le, ha pénzzel úgyis vehetek nőt magamnak. Miért tenném, hisz van alternatíva? Nem hagyok fel az alkoholizálással, mert amíg hat, addig nem kell szembenéznem önmagammal, vagy ami elől menekülök. Ha kaptál a szüleidtől gondolkodást, akkor egyszer a sarkadra állsz és azt mondod: felhagyok az alkoholizálással, szembe nézek a félelmeimmel, felelősséget vállalok és lesz ami lesz, megoldom, mert egy életen át tartó menekvést megbánok a halálos ágyamon. Az alkohollal csak időt nyerek, megoldást nem + hizlal. Nagyon sok ember olyan, hogy várja a sültgalambot és mutogat másra a saját sikertelensége miatt, hárítja a felelősséget. Nők hajlamosak várni a fehér herceget, aki megoldja az életüket. Nem, nem fogja, mert mindenki a saját életének kovácsa, és kizárólag két egész ember tud egy párt alkotni. Egy megmentő meg egy megmentett nem. Játszhatják a nagy madamot, előadhatják a bárót, de ha nincs közönség rá, magába fog roskadni és magányos lesz bármire is viszi. Lásd: tinderkirálylányok. Olyan ez mint egy másik valóság, oké ott van, jó szép, de csak látszatra, valóságban meg beleszerettél egy filterbe, egy szoknyába, stb... Egy nyaklánc sem azért jó, mert szép, s nem számít kitől kaptad, hanem azért mert aki adta, az miért adta. A fogyás is csak akarat kérdése, csak azért hárítják a felelősséget, mert tenni kell érte vagy netán olyan terület, aminek kétséges az eredménye. Miért fogyjak ha nem muszáj? (van pénzem), Miért fogyjak ha minden nő egy rakás szr és úgy is otthagy? Kétséges a cél, és kétséges az eredmény is. Túl kockázatos. Ha viszont azt mondod valakinek, adok 1 milliót, ha nem fogysz le úgy, ahogy én mondom, hogy élj. Ha nem megy bele, aki eddig nem "tudott" fogyni, az nem akar fogyni és a pénz sem motiválja, ha bele megy akkor meg azért mert csak "nyerhet". Tehát átvetted a felelősséget róla. Nem a nőkért/férfiakért kell lefogyni, hanem önmagunkért. Ha valaki zsíros, ő belül is zsíros. A szervei, minden része zsírosodik arányosan belülről is. Saját élet, saját test. A fogyás meg a pajzsmirigyeden múlik. Ha túl müködik, sosem leszel izmos (vagy csak nagyon megerőltető áron), de dagadt sem leszel, mert mindent eléget, ha alul, akkor meg minden szénhidrát azonnal a seggeden köt ki. Itt viszont lehetsz izmos ha jól csinálod, de vékony csak iszonyat erőfeszítéssel. Bármiféle kifogás a változásra csak kifogás marad.

2020. szept. 15. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!