Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy is van- nők a férfi be ha bele szeret de kicsi a férfi mérete akkor az kiábrándító?Vagyis a nőknek az érzelem semmit se jelent?
Ha megfogott a pasi valamivel, nem érdekel mekkora van neki.
Volt kisebb mérettel rendelkező partnerem és nagyobb is, mindkettőt élveztem.
A kisméretű nagyon jól használta, ha kapcsolatot akart volna csak azért nem mentem volba bele, mert nem akart nyalni.
Nekem meg olyan pasi nem kell, aki nem nyal ki miközben én leszopom.
Azért had ne keljen már úgy szexelnem, hogy nem élvezem. Igen is fontos. De itt inkább nem a méret, hanem hogyan használja. Nem tudnék olyan kapcsolatban lenni, ahol rosz a szex, fejlődést se látok a masik fél irányából.
N
Nem számít a méret , csak nagy legyen!
N
Belém szeretsz. Összejövünk. Nem szopok, nem nyúlok a farkadhoz, csak misszionárius, sötétben.
Egyébként tényleg ez az álomkapcsolatom, de így ki jönne össze velem? Akkor is, ha nem a szex a legfontosabb?
Így van, nem a méret a lényeg, lehet nagy vagy óriási 😂
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!