Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnak jól azok akiknek már tini koruk óta tartó kapcsolatuk van?
Egy csomó mindent jól lehet csinálni. Jó kinézet, kondi, önbizalom, hasonlók.
Nekem is van egy masszív, összetett személyiségem, ami jó pár lány figyelmét képes felkelteni. Nem top a kinézetem, de adok magamra.
Hát figyelj,én olyanról halottam már hogy több éve együtt vannak de egy idő után sehogy sem megy a szex dolog nekik már ezt is és azt is csinálják a csaj 17 éves a srác 19 és 3 éve voltak együtt aztán a srác ilyeneket mondott,akárhogy próbálja dugni nem megy el ő vagy a csaj stb...
Szóval ne hidd azt hogy nincs gond.
Olyan is volt már egy csaj mesélte hogy már unják egymást,semmi sem megy már a szó szoros értelmében már mindent próbáltak minden értelemben, ebben a kapcsolatban mindennel probléma volt már azt hiszem 1 évig kinlódtak még.
Nem minden tini kapcsolat olyan szuper de igen így 22 évesn bele gondolva nekem is jó lett volna ha lett volna ilyen kapcsolatom, igazából lehetett is volna csak én hülye be szartam és az összes lányt vissza utasítottam.
3-as, gratulálok! Tiéd a "nap legnagyobb hazugsága" díj!
Ilyen erővel én meg egy csomó nőt ismerek, akiknek a kopasz, féllábú, púpos férfiak tetszenek.
Trollok mindig mindenhol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!