Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm múlt hét Csütörtökön lemondott egy 6,5 éve tartó kapcsolatról mert nem tettem meg mindent a kapcsolatunk jövője érdekében (nem dolgoztam, kártyáztam, néha ittam, nem jegyeztem el sem ennyi idő után). Mit tegyek?
Kiegészítés,Jelenleg nem látja a jövőnket. Soha sem veszekedtünk (ez baj lehetett) Viszont tudom, h szeretjük egymást, de el akar felejteni. a kártyán többé-kevésbé rendszeres jövedelmem van. Ha ittam akkor, elég agresszívvá válok, kifordulok magamból, vele is csúnyán beszéltem. Tudom, h nem tettem meg mindent h munkát találjak... Közel 3 évet együtt éltünk. Nem mondta ki, hogy nem szeret. Pusztán, h már nem úgy szeret mint rég...
Ő Gyulán tanít míg én jelenleg 15km-re vagyok tőle... Keressem vagy hagyjam? Én tudom a választ de kíváncsi vagyok.
Én egyszerűen nem tudom hagyni még most elmenni. Tudom hol hibáztam é ő is tudja hol hibázott. Ha pedig tudjuk, akkor ki tudnánk javítani. De ketten kellünk hozzá. Nem régen fejeztünk egy egy beszélgetést. Ott is elmondta, nagyon sajnálja a történteket és nem gondoltuk volna, h ez fog történni. A kommunikáció hiánya és az én életvitelem volt a gond. Kettőnk családját és baráti társaságát is totálisan meglepte. Kívülről semmi nem látszott.
Ő 25, én 28 éves.
Először talán keres melót, szokj le az italról, a szerencsejátékról csak akkor próbálkoz ha ezzeket a nagyon komoly jellem hibád kijavitotad.
Amíg ez nincs meg a közelébe se meny. Amúgy ha az én exem lennél fegyverrel kergetnék el egy ilyen link erőszakos lúzert.
"Soha nem bántottam. Csak verbálisan."
EMBER! Az életben a legrosszabb a lelki terror, és te az itt leírtak alapján elég keményen abban tartottad. Örülj neki, hogy ennyi ideig volt egy szerető csajod, de ennyi. Vége. Rosszabb mintha megverted volna.
31/F
Gondoltam,h ez amit írok, ki fogja csapni a biztosítékot valakiben. No, hogy érthetőbbé tegyem. A verbális bántalmazás kimerült annyiban, hogy nem kedvesen szóltam hozzá. Nem arról van szó, hogy lehordtam mindennek és megaláztam. Tévedés lenne ezt hinni. A mai nap is beszélgettünk, szó sem volt arról, hogy valaha megbántottam igazán ilyenkor. Inkább a tetteim vagyis a nemtetteim voltak a gondok... Ezen pedig lehet változtatni.
Gépfegyverrel elüldözni, ez tetszett... de nem most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!