Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért jelent hátrány ismerkedéskor, ha egy nő elvált?
Azt én se tudom elképzelni, hogy ne beszéljek a múltamról, ha kérdezik, azt meg pláne nem, hogy letagadjam.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
#12: Érdekes gondolat, nekem eszembe se jutott.
Összesen 4 ilyen pasi volt, kettő konkrétan az elején rákérdezett, hogy gyerekem van-e, házasodtam-e már, mert mindkettő kizáró ok. A miértre már sajnálták az időt, de az ilyet nem is bánom.
Egy volt olyan, aki 1 hetes folyamatos Messengerezés után tudta meg (valahogy szóba jött érintőlegesen), aztán hirtelen "bocs, ez nem fog menni".
A negyedikben lehetett valami ilyesmi, amit a 12-es írt. (A külsőmmel nincs semmi baj, az arcom is vállalható.) Volt már 2 randink, nagyon jól sikerültek, volt is egy csók a végén, amit ő kezdeményezett. Minden rendben ment, amíg nem jött el a 3. randi. Nagyon fura volt, ott már minden baj volt velem kapcsolatban: hogy beszélek nyelveket, több diplomám is van (ő szakács), de a hab a tortán, hogy voltam már férjnél és ezt már nem tudja nekem "elnézni". Én meg csak pislogtam, mint hal a szatyorban.
A legrosszabb ezekben, hogy nem tudhatom, hogy én szúrtam-e el valamit vagy ő érezte magát kevésnek, vagy például talált valakit, aki jobban tetszik neki és engem leépített.
Szerintem ne afölött törd a fejed, amit a 13. válaszban írtál.
A kérdésedre sem lehet egyöntetűen érvényes választ adni, mert kinek ez, kinek az a kiváltó ok a továbblépésre.
Igyekezz tovább ismerkedni, SEMMIT NE TITKOLJ VAGY NE MÁSÍTS MEG, aztán majdcsak eljön az, akinek megfelelsz és aki Neked is megfelel.
Szerintem is, hazudozással nem lehet elérni semmit.
Én 54 éves férfi vagyok, és tudom, hogy ha találok valakit, az szinte biztos hogy elvált. Nincs azzal semmi baj szerintem. Nem értem hogy sokakat miért zavar. Sokkal jobb mint a titkos kapcsolat.
Nem kell állandóan rettegni, hogy mikor történik valami baj. Ha mindkét fél elvált, úgy minden tiszta. Nem kell bujkálni, félelmekben élni, titokban találkozgatni.
Én így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!