Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért jelent hátrány ismerkedéskor, ha egy nő elvált?
Ezt a férfiak is többféleképpen gondolják. Én magam (ha ilyen helyzetbe kerültem volna annak idején) azt néztem volna, hogy tudok-e a nővel egy húron pendülni. Ha igen, akkor szívesen vállalnám a kapcsolatot.
Ha gyereke is van, akkor igyekeznék a gyereket a magam oldalára állítani, főleg ha még kicsi. Kamaszkorú esetén erősen meggondolnám, de nem zárnám ki eleve a kapcsolatot.
Ffi/79
Minek mondod el....?
Ez milyen tanács?
Hát mi a fenét mondjon, ha szóba kerül, hogy milyen kapcsolata(i) voktak eddig?
Az első perctől hazugságra épüljön minden?
Vagy a másik lehetőség, hogy bocs erről nem beszélek, meg egyéb kínos, kellemetlen dolgaimról sem...
De nyilván én vagyok a hülye, hogy nem mindegy kivel állok össze..
kérdezőnek :
Egyszerűen fogadd el..van ilyen, hogy valakinek ez nem fér bele. Lehet csak azért, mert nem mer sok kérdést feltenni, ami érdekelné ezzel kapcsolatosan és az egyszerűbb utat választja,hogy tovább áll.
Szerencsére a többség nem ilyen és 30 fölött egyre inkább csökkennek a lehetőségek párválasztás terén , mert addigra már legtöbben hordozunk magunkban néhány kudarcot. Jobb,hogy korán kiderül, ha nem illetek össze mint később, ha már érzelmek is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!