Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lépnek a nők még akkor sem, ha csak így tudnának jobb pasit szerezni?
Tudom nem helyes osztályozni, szintezni, mert mindenki más, mindenki egyedi, és mindenkinek más jön be... de lehet egy objektív képet festeni, ami a többségre igaz.
Van egy nő, és neki vannak hódolói, a lehetőségei leszűkülnek azokra a férfiakra, akik próbálkoznak nála, csak ezek közül tud választani, mivel saját maga általában nem hív el egy férfit.
És vannak olyan férfiak, akik szerencsések, sikeresek, sok lehetőségük van. Az ilyen valószínűleg nem fog csak úgy random rád írni, bepróbálkozni, mert első pillantás alapján 100 olyat kaphatna, mint te. Nem téged fog észrevenni.
Egy ilyen pasi általában jobb, mint azok, akik bepróbálkoznak. A kérdésem az, hogy miért nem lép egy nő még ilyenkor sem? Miért kell szinte mindig tétlenül várni? Pont ezzel tűnhetne ki a 100 nő közül az az egy, aki cselekszik is, ezzel jobb pasit szerezve magának, mint amit azzal tudna elérni, ha csak várja, hogy valaki jöjjön, mert esetleg ANNYIRA azért nem vonzó első benyomásra.
De inkább magukban küszködnek, ahelyett, hogy egyszer megmondanák, hogy mit akarnak.
Nekem mást jelent a "jobb".
Egy olyan pasi mellett csak szenvedni lehet, aki beéri veled, de közben egyfeszt azt keresi, kire tud lecserélni. Tőled meg elvárja, hogy teperj utána, és örülj, hogy ilyen "jó" pasid van. Utoljára 14 évesen estem bele ebbe a csapdába.
Nekem a "jobb" az, amikor a párom szerelmes belém, kellek neki, kényeztet, udvarol, és értékeli, hogy vele vagyok.
Nem is értem a férfi gondolkodást, hogy hihetitek azt, hogy a kapcsolat minősége a nő külsején múlik, és elég a boldogsághoz, ha szép csaj.
"Van egy nő, és neki vannak hódolói, a lehetőségei leszűkülnek azokra a férfiakra, akik próbálkoznak nála, csak ezek közül tud választani, mivel saját maga általában nem hív el egy férfit.
Attól, hogy nem hív el egy férfit randizni, vagyis nem kezdeményez ennyire direkt módon, még ott van az a lehetősége, hogy "jelezzen" női módon olyan férfiaknak, akiknek szívesen venné a közeledését.
A nő jelez, a férfi lép(vagy nem lép), ha lép, a nő "megméri" és dönt - ez az, ami működik évezredek óta.
"ott van az a lehetősége, hogy "jelezzen" női módon olyan férfiaknak, akiknek szívesen venné a közeledését"
.....amely "jeleket" a SETI sem tud ertelmezni :)
Okos nő úgy kezdeményez hogy nem veszi el a férfitól a hódítás érzését, megteremti a lehetőséget hogy észre vegyék. Kialakít szituációkat, beszélgetést, a férfi a közvetlen közelében tartózkodik. Ez lehet persze baráti közeledés is, a lényeg a visszajelzéseken van, amit sok nő egyszerűen nem érez. Egy érintés, egy célzott mosoly, kis flörtölés és tök egyértelmű. Ha odaáll elém és kér egy zsebkendőt az nem az. Mondjuk van olyan töketlen férfi aki meg semmit nem vesz észre, de az általában annak tulajdonítható, hogy nem figyel a Nőre.
43F
Férfiak mondjátok már el h 10 nő közül hany kezdeményez nálatok? Ha csak baráti kedves a csaj az nem szamit annak. Direkebb dolgokra gondolok.
Igen egyet ertek azokkal akik azt mondjak h a szépség csak egy dolog nem attól lesz jó pasi valaki hanem h belül milyen értékes,hogy banik a nőkkel,jol érzik e magukat a nők mellette.
Aki meg azt irta ő főleg nem jól kinezo sracokkal kezd annak üzenem h ne vágja at magat!
A helyes padok közt is van olyan amelyik rendes (ritka mint a fehér holló) meg a csúnyán közt is paraszt viselkedésu!
Ugyanaz a pasi lehet mindketto,attól függ h bejön e neki az a nő vagy csak szorakozasra akarja mert akkor felvallrol kezeli.
Én is arra gondoltam, hogy a külső csak egy dolog. Van egy pasi aki sok nőt megkaphatna és te csak egy vagy ezek közül, külsőre. És pont ezzel tűnnél ki, hogy lépsz, elkezdtek beszélgetni, és rájön, hogy a személyiség mennyire jó, nem is gondolta volna.
Vagy akkor most mégiscsak a külső számít? Mert az eddigi válaszok alapján, a férfinak már elsőre őt kell észrevenni....
" Oks, csak akkor itt a jó kis kettős mérce: ha egy férfi lép oda az ismeretlen nőhöz, az pimaszság, felszínesség, mert "csak a külsőm alapján kellenék neki, nem a belső értékeim alapján", ha viszont egy nő dönt úgy külső alapján nem kell a pasi, az egy legitim értékítélet?"
Én soha nem tartottam se felszínességnek, se pimaszságnak, de még csak tolakodónak sem, ha egy ismeretlen férfi bárhol megszólított ismerkedési szándékkal, amennyiben kulturált módon tette, nem pedig mondjuk azt kiabálta utánam, hogy (konkrét példa) a "Szia cica, hová robogsz azokkal a formás, hosszú combokkal?"
Ettől még tiszteletben kell tartani, ha valaki egyáltalán nem nyitott arra, hogy utcán, vagy bárhol máshol számára teljesen ismeretlen férfi közeledését szívesen vegye.
Szerintem viszont nem igazán jó az analógia a tőled fent idézett gondolatmenetben. A példád kapcsán az lenne kettős mérce, ha nők várnák el tőled, hogy számodra külsőre nem vonzó nőkhöz (is) menj oda ismerkedni, ne zárj ki senkit pusztán azéart, mert elsőre nem jön be, hanem hívd el többször randizni, ismerkedj, adj esélyt neki, hátha annyira megszereted a személyisége alapján, hogy elkezdesz előbb-utóbb fizikai vonzalmat érezni iránta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!