Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire reális gondolkodásmód, ha 55 felett már nem akarok élni (amúgy is a legtöbb pacák meg is hal akkor), mert átlagos természettudományos diplomásként nettó 270 et kapok 35 évesen, és ez nem lesz jobb 45 évesen sem, a ,,karrierem,, csúcsán?
Az öröm forrása sokaknál nagyon egyszerű dolgokat jelent. A 90 éves szomszédomnak például a galambjai napi gondozása. Több gyereke volt, de nem foglalkozott velük, az unokákkal sem.
Én 60 évet szeretnék élni max. Ott bumm végeznék.
Sőt ha hiába teszek meg mindent azért, hogy jobb legyen de nem sikerül, akkor még 50 év is sok lesz. Amúgy 36 f vagyok.
És igen is tettem sokmindent tanultam több szakmát is több területen, lett jobb fizum is, de a jó keresetemen kívül másom nincs.
Szüleim korán meghaltak, tesóm rokon nincs aki van az a világvégén, barátok 9 éve szétszéledtek...
volt 2 kapcsolatom de 7 éve semmi nem jön össze pedig sportolok szerintem karbantartom magam.
Próbáltam társkeresőkön és élőben is kB mindenhol de 2 éve már carok az egészre.
Szóval jelenleg még 14 év is bőven elég lesz.
#1-es vagyok.
Számodra mit jelent a siker?
Mit jelent a jó pénz?
Párod neked is lehet. Mint mindenkinek. Keress, s találsz.
Örülj annak amid van. Egészséged. Látsz... Gyönyörű szép dolgokat látsz, láthatsz. Valakinek ez sem adatott meg.
Van kezed, lábad stb... Sajnos van aki a nélkül él, és boldogabb mint te, vagy ti...
Ha majd a mostani helyzeteteknél rosszabb jön, akkor jusson eszetekbe, hogy ezt sem becsültétek, ennek sem tudtatok örülni.
6-os ez a Szent szöveg max a templomban jön be.
Ki a fenéket érdekel, hogy másnak mi a boldogság.!?
Kit érdekel, hogy másnak milyen az élete..?!
Minden embernek egyedi az, hogy mi ad értelmet és célt az életének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!