Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány ehhez hasonló gondolkodás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány ehhez hasonló gondolkodású nő létezik 25 30 évesen?

Figyelt kérdés

Értem en, hogy a legtöbb nőnek a biztonságos élet a fő. Jelentsen ez bármit, de a leggyakoribb ugye a család, ház, autó stb kombinációja. A kényelmes és komfortos élet, egy megfelelő partner mellett.

Szóval van e olyan nő, aki nem eszerint él? Hanem kötetlenebb, rugalmasabb életet szeretne/szeretne élni? Gondolok itt arra, hogy nem köti le magát állandó lakhelyre, vagy hitelekkel stb, mert nem szereti az állandó dolgokat, vagy netán jön egy jó lehetőség az életben és meg tudja ragadni pont emiatt az életvitel miatt.

Félreértés ne essék, nem egy lusta semmi nem érdekel ember képét kell elképzelni. Szerintem igenis egy ilyen életvitel azért nem zár ki bizonyos dolgokat pl gyerekvállalás és hasonlók, mindössze tényleg csak az érdekel vannak e ennyire nyitott nők, akik nem a hagyományos utat követik hanem mernek és tudnak egy ilyen élettel azonosulni?

Körülbelül ennyi jutott hirtelen eszembe :) 26f

2018. dec. 19. 15:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Én is így élek és a közvetlen környezetemben lévő nők 85%-a szintén. Egyáltalán nem olyan ritka szerintem.
2018. dec. 19. 15:32
 2/12 A kérdező kommentje:
Hmm érdekes, pedig azt gondolnám hogy a nőkből ez inkább negatív reakciót vált ki. De akkor tévedtem, és vannak nők akik nem vagyonhajhász életet élnek, hanem az emberi kapcsolatok és az új dolgokban rejlő lehetőségeket látják benne.
2018. dec. 19. 15:38
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Nekem a párom nagy világjáró, több országban is élt már és mellettem is folyton csak menne mindenhova. Én is szívesen megyek külföldre, viszont nekem nem álmom az, hogy életem végéig külföldön éljek, a családom is hiányozna. Mi azt beszéltük meg, hogy veszünk vidéken egy kis házat ahova mindig haza tudunk jönni ha honvágy van aztán megyünk amerre akarunk.
2018. dec. 19. 15:39
 4/12 anonim ***** válasza:
94%

"szerintem igenis egy ilyen életvitel azért nem zár ki bizonyos dolgokat pl gyerekvállalás és hasonlók, "

Szerintem kizárja.

Egy nő terhesen valószínűleg nem Balit akarja felfedezni, mert ott problémákba ütközik az egészségügyi ellátás és a szülés, ha baj van.

Mikor kicsi a gyerek, akkor a nő szintén nem Balit akarja felfedezni, mert örül, hogy él.

Mikor a gyerek óvodába kerül, azt akkor se tudja Balit felfedezni, mert akkor vagy ott kéne hagyni a gyereket, vagy minden fél évben másik óvodába iratni, ami mind a gyerekre, mind a nőre nagy terhet róna.

Iskolával ugyanez.

Bali helyett írhatnám azt is, hogy egy 100 km-rel arrébbi magyar várost, nincs különbség.

Amit te keresel, az egy olyan nő, aki nem akar gyereket egyáltalán. Csak, hogy tisztába tegyük a dolgot, mert kicsit el vagy szakadva a realitásoktól.

2018. dec. 19. 15:42
 5/12 anonim ***** válasza:
92%

gyerekkel hogy váltasz lakhelyet rendszeresen ?? mesélj kérlek :)

Mert az addig ok, hogy albérletben lakik ez életképes..

az is ok, hogy néha másik országban míg mondjuk 2 ember együtt van ketten is lehet.

amíg ketten vannak.

2018. dec. 19. 15:43
 6/12 anonim ***** válasza:
78%

Első vagyok. Nekem nem fontos a stabilitás, a biztonságos monotonóniába beleőrülök, a komfortzónát egy káros és visszahúzó dolognak tartom, mindig kellenek az új kihívások, élmények. Nem célom a család, nem akarok gyereket, nem hajtom a vagyont - nagyon jól keresek, de a nagy részét utazásokra és élményekre költöm. Fontos számomra a szakmai fejlődésem, de nem vagyok karrierista, nem törtetek. Arra törekszem, hogy arra a szintre léphessek, hogy szabadúszóként csinálhassam a szakmám és ezáltal teljesen mobilis legyek a világban. A legtöbb barátnőm is így gondolkozik, számomra pont ezért nem furcsa ez, de tény, hogy nem igazán veszem magam körül olyan emberekkel, akiknek teljesen más az értékrendjük, talán ezért is vannak más tapasztalataink.

Egyébként a gyerekvállalás tényleg eléggé megnehezíti ezt az életformát, de láttam már több példát arra, hogy működőképes és a gyerekből se lett lelkisérült felnőtt. Az egyik kollégám 18 éves korára 12 országban élt például, szóval bár jóval nehezebb, de nem kizárt.

2018. dec. 19. 15:47
 7/12 anonim ***** válasza:
86%
Vagyonhajhász az a nő, aki biztonságban akarja tudni a gyerekét és nincs kedve bizonytalanba ugrani, akár vállalni az életszínvonal zuhanását is. Ez sértés. Én élvezem a saját házat és azt, hogy a gyerekeim biztosba jönnek haza.
2018. dec. 19. 15:51
 8/12 anonim ***** válasza:
60%
Az elmúlt bő 10 évben gyakori volt a munkahelyváltásom, volt kényszer, volt magamtól, tanultam a jobb lehetőségekért, 34 éves koromra belefáradtam, nem lehet örökké folyamatos labilis életet élni.
2018. dec. 19. 15:55
 9/12 A kérdező kommentje:
Kicsit elkanyarodtunk :D nem állandó utazásról és lakhely váltásra gondoltam, csak ha úgy alakul például, nyilván gyerekkel nem utazik vagy költözik az ember, de ez csak példa volt én nem akarok egy ilyen világban gyereket vállalni. Kicsit átestünk a ló túloldalára:D akinek még sértő hogy valaki így gondolkodik hát inkább nem megyek bele :D
2018. dec. 19. 16:03
 10/12 anonim ***** válasza:
89%
Miért milyen világ van mesélj erről is kérlek szépen.
2018. dec. 19. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!