Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sheldon Cooperhez hasonló fiú létezik szerintetek?
Az ilyen típusú emberekkel szimpatizálok.
Egyébként nehezen ismerkedem, a normális emberekkel nem érzem magam annyira jól, mint a fenti karakterhez hasonló "furcsábbakkal" :)
És nem szeretem, ha hozzám érnek. :D
20/l
Várj, most írom fel a képletet a valószínűségszámításhoz. Mindjárt végzek is vele. Meg is van: létezik ilyen férfi, egészen pontosan 6812 km-re DK-re tőled.
Penny, ez nem a legjobb módja annak, hogy bókolj nekem!
Viszont a bugyit szabályosan lespriccolnád magadról, ha az a sheldon cooper érne hozzád akár véletlenül mi? :D
31/f
Hát azt várhatná a kedves kérdező #2 😄
Ugyanis a Sheldont alakító színész a valóságban meleg, és párja is van. ☺
Viszont a sorozatban ő nekem is a kedvenc karakterem.
"Mondjuk személyes tapasztalatom szerint rohadt fárasztó egy ennyire kényszeres emberrel hosszabb időt eltölteni."
jaja, nekem van ilyen ismerősöm, diagnosztizálták, és KIB... fárasztó és nem szórakoztató sem izgató.
Nem a kinézetére gondoltam, hanem a személyisegére.
Pl. Amikor egy random dologról ismeretterjesztő kiselőadást tart.
Az ilyeneket nagyon szeretem. :D
Illetve én is szoktam néha, de csak 1-2 barátnőm van, akinek nem néz rám furán...
Illetve 1 aki szintén szokott mondani érdekességeket.
Szóval tényleg csak ritkán szoktam ezt csinálni.
Persze, nincs olyan nagy tudásom sem, mint a karakternek, pedig jó lenne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!