Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a legnagyobb különbségek a gyakoris mentalitás és a való élet között a társkeresésben?
Szerintem az a kisebbségi komplexusos, aki folyamatosan vergődik egy anonim oldalon, hogy hány háza van, hány milliója van a számláján, hány éve tartja a diétáját, mekkora karja van, hány nőt ver/verne szét élőben.
Akárhány milliód van, egy senki vagy, de úgysem fogod megérteni. :D
"Akárhány milliód van, egy senki vagy, de úgysem fogod megérteni. :D"
Miért te mi vagy? Tényleg várom a válaszod a kérdéseimre. Mert semmi más nem jön továbbra sem tőled, mint dobálózás, meg lenézés, h bármilye van egy embernek, bármit ér el, bárhogy néz ki szerinted ő egy senki. Te mit értél el amitől több vagy?
1. Nem vádoltalak, hogy nincstelen vagy. Nem érdekel, mid van. A gondolkodásod az, ami undorító.
2. Hol sajnáltattam én magam? Nekem mindenem megvan az életben, ami kell. Nemcsak tárgyi/anyagi dolgok, hanem lelkiek is. De te nem fogod érteni, mert vszeg pszichopata vagy.
3. Még egyszer mondom, felőlem 10 villát is felmutathatsz, akkor is szívem joga lenézni, és úgy beszélek veled, ahogy akarok. Nem tehetsz ez ellen semmit. Mikor fogod már fel? Hónapok óta vered itt a hisztit, ha nem ismeri el a képzelt nagyságodat. Nem bizonyítasz semmit. Milliárdos pokitikusat is lenézek, ha szerintem sz.ar emberek. Megtehetem.
4. Nem vagyok semmilyen áldozat jelen esetben. Sosem mondtam, hogy "szegény nő" vagyok. Soha az életben. Engem nem érdekel ki milyen nemű abból a szempontból, hogy milyen ember, és ez rám is vonatkozik.
2 es pedig az életben is ott vannak te szerencsétlen.
1 es élőben is annyi retardált van.hogy már fáj.van olyan boltos amelyik a saját áruját nem ismeri.
- kevesebb az idegbeteg, nőgyűlölő ember, mint amennyinek a gyakorin tűnik (tudom, igazából nincs sok, csak az a pár ember folyamatosan csinálja a fesztivált meg feltűnő... ugyanígy, életemben nem láttam olyan nőt, mint a troll, aki szerint Budapesten a 6-700.000 Ft-os fizetés átlag)
- nem problémáznak az emberek azon ennyit, hogy ki mit fizet első randin, mint itt
- a "közhiedelemmel" ellentétben van elég sok értelmes, kedves férfi és nem pénzéhes és hipergám nő
- napi szinten látok Budapesten olyan párokat, ahol a nő magasabb
- ismerek sok férfit, aki átlagos vagy átlag alatti, mégis van párja, akár társkeresőről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!