Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a legnagyobb különbségek a gyakoris mentalitás és a való élet között a társkeresésben?
16os! Én is éltem így az exférjemmel, hogy feleztünk mindent. A kaját, a rezsit, a hiteltörlesztést, a gyerekek költségeit, mindent. Miért olyan elképzelhetetlen ez?
46N
Mi a francnak kéne a patkánylyukad felét előrántanom, amikor van sajátom?
Nálam a "női" 50-50% az az, hogy egész pontosan a felét fizetem mindennek, a közös tulajdonú lakásban.
Mindig elgondolkozom azon, hogyan válik valaki ennyire rosszindulatúvá, megkeseredetté és irreálissá.
Van esetleg mentális problémád?
"Mindig elgondolkozom azon, hogyan válik valaki ennyire rosszindulatúvá, megkeseredetté és irreálissá."
Sokat olvasom a "női véleményeket", így az ember megutálja őket.
22: Patkánylyuk? Van 1-2 ilyen patkánylyukam. Ezek szerint te villában élsz, de gondolom csak egy ostoba nő vagy, akinek csak a pofája nagy, a fele fele meg ismerem milyen nálatok. Lehet pont nálad nem, de én most átlagról beszélek. Nah ezért lesz egy férfi rosszindulatú a nökkel kapcsolatban, mert többsége nem képes másra, csak "önbizalomtördelésre", úgy h önmaga negyedannyit sem ér. Undorító egy népség, messziről érezni a féktelen nárcizmus undorító szagát.
#24:
Eléggé rémisztő, hogy ilyen emberek zladgálnak szabadlábon az utcán, mint te.
28: Irén, te vagy az? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!