Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a legnagyobb különbségek a gyakoris mentalitás és a való élet között a társkeresésben?
1,2#+1
Általánosítás nincs annyira avaló életben. Bizonyos helyeken a gyakorin a kérdezők nagyon nagyon buták és tapasztalatlanok az élettel kapcsolatban.
Az én észrevételeim az alábbiak. Hozzátenném, hogy vidék nem BP.
A legnagyobb különbségek:
- 30 felett a nőknek még nem kell temetniük maguk. Akik már tényleg szarabbul néznek ki, azoknak is hatalmas, pincsikutyaként hódoló rajongótáboruk van. Ezt főleg a munkahelyeken tapasztaltam. Az viszont tény hogy nem éppen a jóképű menő srácok teszik ezt ki.
- A 30, 40 feletti férfiaknak viszont nem jön el semmilyen kánaán, sőt.
A legnagyobb hasonlóságok:
- Aki előnytelen külsővel bír (ronda arc, alacsony, dagadt, stb) annak akkor sem lesz sokkal könnyebb ha dolgozik magán (belső tulajdonságok, anyagiak).
- Számít a pénz, a nők válogathatnak és mindig maguk fölé választanak (bár a való életben nincs annyira eltúlozva mint itt, vagyis 800k alatt is lehet barátnőd). Viszont egy olyan párt nem ismerek, ahol a nő keres többet vagy ugyanannyit mint a férfi. Azt látom, hogy a 140-ért eladó bolti Erzsike nem éri be az ugyanennyiért robotoló Pistikével, hanem inkább a 200 körül kereső gyári munkás Ferikét válassza. A gyári munkás Marika nem a kollégái közül választ, hanem a 300-at is megkereső férfiak köréből. És így tovább, feljebb. Az egyik gyárban volt egy azonos munkát végző pár, de ott meg kiderült, hogy a srácnak jó a háttere. Pl Jaguarral furikázta a barátnőjét.
" a nők válogathatnak és mindig maguk fölé választanak "
Egyszerűen ez nem igaz. Éppen tegnap vagy ma volt egy kérdés, ahol a férfi kérdező azért gondolkodik a nő visszautasításán, mert magasabb beosztásban van és többet keres nála. A nő elfogadná, a férfi egója nem tiltakozik.
Ezt a "nők maguk fölé választanak" dolgot sosem értettem. :D
Amikor összejöttem a párommal, nagyon kapós voltam, neki viszont az első barátnője voltam, nem jött össze előtte vele senki. Régóta együtt vagyunk. Ő kezdett el először dolgozni (amikor összejöttünk, mindketten egyetemre jártunk, és egyikünk sem a legpiacképesebb szakra, konkrétan ő bölcsész), az elején nettó 200 ezerért, én pedig a gyakornoki munkámmal időre arányosítva (részmunkaidős voltam) többet kerestem. A kapcsolatunk alatt kezdtem el rendszeresen edzeni, ami meg is látszik rajtam, ő úgy hébe-hóba. Külsőre csupán az érés miatt is nagyon jó pasi lett, nekem legalábbis nagyon tetszik, és már észre szoktuk venni, hogy más nőknek is, némely kolléganője már teszi-veszi magát, az egyik pedig pár ital után nyíltan hívta szexelni. Én is ilyen kategória vagyok, majdnem napi szinten dudálnak, bámulnak, ha utcára megyek, és le is szoktak szólítani.
Ő 2 évvel előbb kezdett el aktívan, teljes munkaidőben dolgozni, mint én, ezért a nettója nettó 80 ezerrel több, viszont én magasabb fizetésről indultam, mint anno ő.
Akkor mégis miben is választottam magam fölé akár én, vagy akár a több tucat hozzánk hasonló sablon pár az ismerőseim között?
Valójában kikérem magamnak, de azért érdekelne, hogy akik ebben ennyire hisznek, azok mit válaszolnak erre a félig költői kérdésre.
Egyetértek a 14es válaszolóval.
Amikor összejöttünk párom még iskolába járt én dolgoztam.
Volt,hogy én vettem neki kaját.
Alapított egy céget ami elég lassan indult be.
Jóval több pénzt kerestem az elején mint ő.(könyvelő vagyok)
Emlékszem amikor az egérlyuk albérletünkben ettünk a zacskós levest meg a zsíros kenyeret hó végén.:D
Szóval nem,nem választanak a nők mindig maguk fölé.
"- Nem ismerek közvertlenül egyetlen olyan nőt sem, akinek alapvető igény lenne a nettó 500 ezer feletti fizetés, saját lakás, 10 millió feletti autó."
Próbáljuk ki, akkor te fizeted a villanyszámlát, a lakhatás felét, stb... Tudom tudom, az a férfi dolga. Ismerjük a hazudozást egyébként.
Ez az oldal jobban megismerteti veled, hogy hogyan működnek az emberek. Mint a valóáság * 1000, mert élőben nem merné elmondani neked ezeket 1ik sem, viszont ugyanúgy gondolja.
"Próbáljuk ki, akkor te fizeted a villanyszámlát, a lakhatás felét, stb..."
Én fizetem. És az étel felét is. Szóval ezt buktad.
"Én fizetem. És az étel felét is. Szóval ezt buktad."
Akkor fizetsd a legújabb házam törlesztőjének a felét:
Sok szerencsét, de gondolom csak a pofád nagy, azt 2ezer ftokról ugatsz itt, de közben meg mennél villába verni a melled, mint a többi szrkupac.
Hazudozz ahol akarsz, nem hiszem 1 szavad sem, mert ismerem a női 50/50százalékot. Amit a nő termel az az övé, amit a férfi az meg közös. Kettős mércés éhenkórász. Egyébként eladó, 120milla, Dunakeszi. Ha annyira tökös vagy, előrántod a felét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!