Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden esetben igaz az a mondás, hogy "ne fuss olyan busz után, ami nem vesz fel"? Mit gondoltok, az enyémre igaz lehet, miért?
Minden esetre igazuk van a kollégáknak. Abban nincs, h elijesztetted. Abban van, h ne teperj. Ha akar vmit tőled, hidd el, jelezni fogja. A férfiak egyenesebbek. Nem kell taktikazni. Várj türelemmel, de közben nem is kell elutasitonak sem lenned. Közömbös kedvesség. Se hideg, se meleg. Ha kellesz neki, jelezni fogja egyértelműen.
1-es voltam.
Nem azzal foglalkozom, hogy mit mondanak, hanem belátom, hogy ők úgymond kívülállóként jobban láthatják a dolgokat, mint én, aki elfogultan benne vagyok.
Véleményem szerint, ha tényleg annyira egyenesek a férfiak, akkor azt is simán el lehetne mondani, hogy "bocsi, tetszel, de nem kellesz kapcsolatra, mert....." Mivel felnőtt nő vagyok és megéltem már sok mindent, mint pl. válás, barátzónába rakás, szexkapcsolatot akarók elutasítása, így azt is tudomásul venném. Ez a bizonytalanság zavar, hogy nem tudom, hogy álljak hozzá pl. csak barátként, csak kollegálisan, vagy sehogy.
Kérdező velem is hasonló a helyzet, csak ő ki is mondta többször is hogy szeret és mondott még hasonló dolgokat.
Most pedig nem keres, nem ír.
Allítása szerint elfoglalt.
Azok, amiket leírtál önmagukban jelzésértékűek. Teljesen mindegy, mi történt vagy mi változott.
Maradjon a kollegiális viszony, azaz az íratlan udvariassági szabályokat tartsd be, de semmi többet. Nem tudom, erre miért olyan nehéz 40 évesen rájönni.
"ha tényleg annyira egyenesek a férfiak"
40 évesen egy kalap alá venni mindenkit a konkrét nemből szintén elmond sok mindent. Hagyd.
Roppant egyszerű a dolog, meg maga az élet is. Ha szeretnék valamit elérni, megszerezni, megtenni, akkor cselekszem. Ha nem, akkor nem.
Szerintem ez lefedte a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!