Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, hogyha megsértődök azon, hogy egy szintemen aluli pasi próbálkozik nálam?
Szerintem olyannál próbálkozni aki tőlünk jobban néz ki arrogancia és igenis van okom a sértődöttségre. Míg egy jó pasitól ugyanez hízelgő. Ez olyan mint mikor valaki csak az okos emberek véleményére ad a világ dolgaival kapcsolatban a buta emberekkel szemben, miért? Talán mert az okos ember jobban látja a dolgokat?
Elsősorban férfiak válaszára vagyok kíváncsi.
Szerettem volna kideríteni, hogy hogyan ítélnének meg az emberek emiatt (eddig nem sok ember tudott róla).
És, milyen következtetésre jutottál?
Kaptál használható válaszokat?
A válaszokat olvasva, volt olyan, ami arra vett rá, hogy valamiben megváltozz? (Nem kívánom tételesen felsorolni, elég az igen-nem változat).
Úgy látom, hogy valakinek egy szörnyeteg vagyok, valaki pedig megért. Ha az ismerettségi körömben valakinek felhozom egyszer oda kell figyelnem, hogy kinek.
Azért baj, hogyha megsértődsz mert senkinek semmi haszna belőle, még neked se, de a fentiek szerint szükségét érzed, hogy a sértődöttségedet a világ tudtára add, gondolom főleg a hozzád közel állókéra.
Akiket viszont pont nem érdekelnek a hercegnős hisztijeid. És itt kezdődik a baj. (Akkor is, ha a véleményedre a világ dolgaiban nem adunk.)
Tanulj meg csendben, magadban megsértődni és akkor nem lesz baj.
Ez akkora kamukérdés, hogy csak úgy füstöl. Egy megkeseredett frusztrált férfi írta ki, nőnek próbálva kiadni magát (sikertelenül) és csak anonim feszültség-gyártás volt a célja, hogy a saját világfájdalmát tompítsa.
"szintemen aluli pasi"... Pffff... Őszintén, hallottatok már valaha nőt ilyen nyelvezettel beszélni valaha is?!
Szánalmas vagy kérdező.
(Inkább robbantsd fel Lyukót, úgy old a feszültséget, akkor legalább valami hasznosat is tennél.)
#27 Pedig szoktuk ezt a kifejezést használni, hogy "szinten aluli" (akkor is, ha férfi van szintje alatti nővel). Nekem egyből az ugrott be a kérdésből, amikor a társkeris adatlapomon kinn volt, hogy 25-32 köztiek és minimum érettségi, és erre tömegével írtak hatvan fölöttiek öt általánossal...
(Lyukóval egyetértek...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!