Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sorsi31 kérdése:
Hogyan békítsünk meg egy pasit, ha megsértődött?
Figyelt kérdés
Vázolom a szitut. Kb.2 hónapos kapcsolatról beszélünk, nem vagyunk már tinédzserek, eddig minden ok. Volt hívott én is hívtam mindennap. Mostanában egyre kevésbé keres. Hívtam és olyan volt mintha nem is akart volna velem beszélni.15 percig beszéltünk előtte majdnem a semmiről. Szóval utána szóvá tettem, hogy nem akart velem beszélni és hogy inkább mondja meg mint hogy sejtsek valamit. Erre megsértődött és annyit írt, hogy utálja ha meggyőződés nélkül írok ilyeneket és hogy "jól esett neki"én leírtam, hogy nem megsérteni akartam, de erre már nem jött válasz2013. márc. 10. 11:58
1/3 ASOT válasza:
Hát nem vagy valami érdekes illetve értékes a számára, mert ez nem egy húúdenagyon sértő dolog.
2/3 anonim válasza:
gyerekes, ha ennyin megsértődött. de am szex.
3/3 A kérdező kommentje:
Én is erre az álláspontra jutottam, hogy nem lehetek valami értékes a számára, de azt elvárja, hogy őt meghallgassam..én úgy gondolom, nem nekem kéne teperni..a sexre csak annyit,hogy azért annál valamivel többről van szó, vagy csak én gondolom másképp..
2013. márc. 10. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!