Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért baj az, hogyha megsértőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, hogyha megsértődök azon, hogy egy szintemen aluli pasi próbálkozik nálam?

Figyelt kérdés

Szerintem olyannál próbálkozni aki tőlünk jobban néz ki arrogancia és igenis van okom a sértődöttségre. Míg egy jó pasitól ugyanez hízelgő. Ez olyan mint mikor valaki csak az okos emberek véleményére ad a világ dolgaival kapcsolatban a buta emberekkel szemben, miért? Talán mert az okos ember jobban látja a dolgokat?

Elsősorban férfiak válaszára vagyok kíváncsi.

2020. szept. 6. 16:56
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
73%
Nem hiszem hogy a kérdező most az átlagos pasikra gondolna. Mert valószínűleg azok között is van olyan aki bejonne neki van aki nem. Ezt tény hogy az átlag pasi nem tudhatja. A pofátlanság az mikor az ogre/gnóm fejű vagy a fogatlan Jóska kaliberű pasik próbálkoznak nála amit a vak is lát hogy esélytelen.
2020. szept. 6. 17:43
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem csak nekik, de ők több ilyet kapnak.
2020. szept. 6. 17:44
 13/28 anonim ***** válasza:
56%
Azt csinálsz amit akarsz, szerinted mennyire érdekel hogy megsertodsz e vagy se ?
2020. szept. 6. 18:03
 14/28 anonim ***** válasza:

#9-re reagálok:

Sajnos, senki sem tilthatja meg a fogatlan Jóskáknak, hogy mit szabad, mit illik cselekedniük.

A politikusokkal hasonlítanám össze (habár minden hasonlítás sántít), hogy nekik is el kell tűrni olyan megjegyzéseket (ha már erre a pályára adták a fejüket), amiért más szürke polgár joggal megsértődne.

Nő vagy férfi - mindegy. Vannak bepróbálkozások mindkét félnél. Vagy veszed a lapot, vagy visszautasítod (tapintatosan).

2020. szept. 6. 18:13
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ fogatlan Jóska hogyan próbálkozik. Ha tényleg ilyen proli rakétás szöveget nyomat, akkor meg lehet sértődni. De ha kedvesen megkérdezi, hogy lenne-e kedved meginni egy kávét, akkor akinek volt gyerekszobája, az normálisan visszautasítja, nem kezd vele üvölteni, hogy mit képzel.

Legalábbis ha hozzám egy 100+ kilós bajszos csaj kedvesen közelítene, akkor kedvesen utasítanám el, nem kezdeném el alázni, csak mert 100 kilósan hozzám merészet szólni... Engem így neveltek, ennyi. :D

26F

2020. szept. 6. 18:16
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Nem két perc, de meg lehet tanulni NEM VENNI MAGADRA az ilyen bepróbálkozásokat, aminek köszönhetően az efféle incidensek csak amolyan molyfingnyi jelentőségű hatások lesznek az életedben, és semennyit sem fog sérülni az önértékelésed. Sőt: képes leszel egy jóízűt röhögni az egész helyzeten, amivel fölülemelkedsz az egészen, és megint csak nem sérülsz. Csak próbálj meg nem beleragadni a sértettségbe, és rövid ideig kívülről, egy közömbös kívülálló szemén keresztül látni a szitut, és benne önmagadat. Próbálj meg kilépni önmagadból! Nem könnyű, és nem egyik pillanatról a másikra sikerül, de hosszú távon óriási életminőség-javulást eredményez ennek a képességnek az elsajátítása.
2020. szept. 6. 19:21
 17/28 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező egy férfi, aki csak a feszkó kedvéért írta ki a "kérdését"... Miből gondolom ezt? Nem írt viszontválaszt a kommentekre.
2020. szept. 6. 19:32
 18/28 A kérdező kommentje:

Akkor, hogy bizonyítsam, hogy nő vagyok és nem provokálok, #5-ösnek írnám, hogy az első két kérdésre igen a válasz. Szeretném megköszönni azoknak akik egyetértenek, hogy az arrogancia rossz és felháborító dolog.

Én se vagyok bunkó velük habár úgy érzem, hogy ezt érdemelnék mégpedig azért, mert már nem egyszer be is bizonyosodott, hogy az egész mögött önző hátsó szándék áll mégpedig az, hogy az önbizalmuk növelésére akarnak "kihasználni".

Az önbecsülésemre nincs hatással, szerencsére ezek mellett van sok pozitív tapasztalatom is :)

2020. szept. 6. 19:57
 19/28 peca1000 ***** válasza:
72%
Először udvariasan, majd ha nem ért a szép szóból, keményen, és megalázva őt elküldöd a pi...csába
2020. szept. 6. 20:09
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
#18: azt nem értem, hogy ha az önbecsülésedre nincs hatással, akkor miért van bármi jelentősége számodra? Legalábbis annyi mindenképpen, hogy vindikálod magadnak a jogot, hogy megsértődhess rajta? Ha megsértődsz, azzal érzelmi energiát pazarolsz rá, ami elég nagy hülyeség. Ha nem lenne hatással azönbecsülésedre, ilyesmi föl sem merülne benned, nem hogy még kérdést írjál ki róla.
2020. szept. 6. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!