Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsértődött a pasim. Nagyon elrontottam?
Tegnap beszéltük, h találkozunk este, de majd délelőtt még beszélünk, h mikor.
Ma felhívtam, és mindenről beszélt, aztán elköszönt. Rákérdeztem, h akkor nem találkozunk? Erre hebegett habogott, és ingerült lett, és mondta, h később hív.
Elég rosszul esett a reakciója, ezért kb egy óra múlva felhívtam, és mondtam neki, h ma nem akarok találkozni. Nem eröltetem magam rá, hiszen amúgy sem volt oda a boldogságtól. Erre engem kezdett hibáztatni, h nekem később lett volna jó, és nem akar várni rám. Meg ezt én kitalálom. És szomorú lett.
Nem értem. Akkor miért felejtette el a találkozót, meg miért osztott ki?(nyilván nem írtam ki, h miket mondott az első beszélgetéskor)
Igen, utolsó, én is ezt érzem.
Csak azt sajnálom, h nem olyan tökös, h elém álljon, hanem terelget.
Sajna három éve tart. Az ilyen napok után jön a "mindent megtesz, és állandóan a nyakamon ülős" időszak... Aztán megint ez.
Nem jó ez nekem. Hagyom a maga útját járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!