Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 körüli átlagos keresetű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 körüli átlagos keresetű férfiak! Hogyan dolgozzátok fel, hogy soha nem lesz új építésű saját lakásotok, újonnan vett minőségi autótok, ebből kifolyólag (jó kinézetű) barátnőtök?

Figyelt kérdés
Az ilyen minden segítség nélkül, önerőből is elő lehet teremteni mesékkel ne fárasszuk egymást.

2020. szept. 2. 13:45
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
#20 na, akkor időd lesz több, ami még jobb is. :)
2020. szept. 2. 18:32
 22/32 anonim ***** válasza:
49%

Nem értem hogyan jönnek ezek össze ? Autóból ha csak nem luxust veszel mint pl Rolls-Royce nem nagyon éri meg a befektetést 10 év használat után kidobhatod. Gondolok ilyenre hogy Skoda Fabia, Toyota Yaris és társai.

Egyébként egy csomó kocsitlan embernek van nője.

A lakással sincs semmi gond. A falakon kívül az utóbbi 5 évben komplett át lett építve minden + berendezés csere.

Mondnék egy konkrét példát 17 voltam se kocsim se házam nem volt és volt olyan nő aki mászott rám hogy a nőm akar lenni.

Nyilván a pénz teszi ugye ? :)

Ezeket honnan szeditek egyébként ?

2020. szept. 2. 20:04
 23/32 A kérdező kommentje:
A való életből szedjük. 17 évesen még nem számít a pénz, ezért írtam 30 körülieket. Akkorra már elvárják a jó nők, hogy a fentiekkel rendelkezzen egy férfi.
2020. szept. 2. 20:25
 24/32 Gáspár Keve Balázs ***** válasza:
100%

Én nem tudom hol élsz de én ezt nem tapasztaltam eddíg. Az is igaz hogy nem is nézem hogy milyen az élet a reklámok szerint, nem indul minden reggelem egyhangú atomvillanással (Tv, aki nem értené), és nem függök attól hogy jó kocsim legyen meg palotám. És így is jó nők vesznek körül.

6-os nem trollkodom, érdekelt.

2020. szept. 2. 21:29
 25/32 peca1000 ***** válasza:

22 éves kocsim van, nincs saját lakásom, asszonynál élek, ő sem egy topmodel.

Igazad van kèrdező, ezt is sírva írom :) ja elnézést :(

2020. szept. 2. 22:34
 26/32 peca1000 ***** válasza:
Ja és 44 éves leszek.
2020. szept. 2. 22:35
 27/32 A kérdező kommentje:

#25: 22 éves kocsim van, nincs saját lakásom, asszonynál élek, ő sem egy topmodel.

Elég szar lehet neked. Az ilyenek miért nem érzik maguk lúzernek? Rejtély.

2020. szept. 2. 22:45
 28/32 anonim ***** válasza:
93%

Vannak itt azért csodaemberek. A mester aki 12 évesen már céget alapított (törvényileg ez nem is lehetséges) és a csodaprogramozó aki még csak írni sem tud.

Én egyébként meg a világot irányító árnyékkormánynak vagyok a tagja úgyhogy annyit keresek hogy magam sem tudom észben tartani.

2020. szept. 2. 22:52
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
#28 és van akinek nincs humorérzéke. :)
2020. szept. 3. 08:00
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
#29 igen vannak és pont a kérdezőhöz hasonlóak azok akik az ilyen poénok miatt csak még depisebbek leszünk.
2020. szept. 3. 21:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!