Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 körüli átlagos keresetű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 körüli átlagos keresetű férfiak! Hogyan dolgozzátok fel, hogy soha nem lesz új építésű saját lakásotok, újonnan vett minőségi autótok, ebből kifolyólag (jó kinézetű) barátnőtök?

Figyelt kérdés
Az ilyen minden segítség nélkül, önerőből is elő lehet teremteni mesékkel ne fárasszuk egymást.

2020. szept. 2. 13:45
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
18%
Én úgy dolgoztam fel, hogy kimentem külföldre. Aki otthon nem örököl lakást vagy vagyont, annak nincs keresnivalója otthon, nem lehet barátnője sem meg semmije. Külföldön meg teljesen máshogy van, itt mindenki bérelt lakásban él és nagyon olcsók az árak a bérekhez képest.
2020. szept. 2. 14:09
 12/32 anonim ***** válasza:
93%
Hát nézd... 31 éves vagyok, ugyan nem új építésű, hanem használt, de felújított házam van, és öregecske, használt autóm, de megy és viszonylag kényelmes. A feleségem pedig baromi jó nő szerintem, igazából mindig is tetszett, kamaszkorunk óta vele akartam összejönni. Ja, a házat meg a kocsit együtt vettük, semmim nem volt, mikor összejöttünk. Hagyjuk már ezt a nők csak a pénzes pasikra buknak rizsát. Más miatt vagytok ti egyedül.
2020. szept. 2. 14:16
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
........ÉN vagyok vasember.
2020. szept. 2. 14:19
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, én egy csomó átlagos, és annál jobb kinézetű nőt látok magam körül, akinek átlagos, vagy az alatti keresetű férfival közösen igényelnek mindenféle csok-ot, meg állami támogatást, hogy egy akármilyen lakáshoz hozzájussanak. Szerintem valami mást rontasz el a nőknél nem lehet? 🤷‍♀️

Vagy nagyok az elvárásaid, nem a megfelelő ajtón kopogtatsz :D.

2020. szept. 2. 14:30
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Jajj jajj jajj de szar az életem... most jó? :D
2020. szept. 2. 14:33
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Vágóhídi bélmosóként kezdtem, most ppogromozóájtís wok, havi 2,5M-é, az ALMA telefonosnál, UsÁba.
2020. szept. 2. 15:53
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

igen valóban itt aztán bőségesen sok az ellentmondás...

például amikor keresetről van szó, itt mindenki 400.000 és 1 millió között keres.

2020. szept. 2. 16:19
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
17-es én tuti nem keresek annyit. Vagy akkor a fizetésem felét másnak utalják. :D
2020. szept. 2. 17:32
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
#18 az stadionépítésre ment. Menj meccset nézni, úgy kisebb a kár. :)
2020. szept. 2. 17:49
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem a focit... sőt, semmilyen labdajátékot. Maximum akkor mennék, ha cuki pucér lánykákat lehetne ott nézni. :D
2020. szept. 2. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!