Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Eljutunk valaha odáig, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljutunk valaha odáig, hogy az emberek nem fogják automatikusan azt gondolni, hogy az ismerkedés mindenek felett áll, és annak az oltárán bárkire rá lehet irogatni ismeretlenül?

Figyelt kérdés

Ez egy nőtől van aki Facebookra posztolta... teljesen igaza van... ugye?

Ez most csak egy kisebb rant, mert amikor elmeséltem az ismerőseimnek, ami tegnap történt velem a munkahelyemen, főként azt kaptam meg, hogy "elferdült lélek" meg "femináci" vagyok, és egyáltalán nem értették, mi a gondom ezzel. Valószínűleg főként az aromantikus spektrumon levők fogják átérezni/érteni...

Írtam tegnap egy emailt az informatikai osztálynak - akik csak úgy vannak, egyáltalán nem hozzánk tartoznak -, hogy átköltözöm egy másik szobába, és segítsenek átkötni a számítógépet. Feljött egy csávó, megcsinálta, majd néhány óra múlva láttam, hogy rámírt Facebookon, nyilván ismerkedési céllal. Több alkalommal történt már velem olyan, hogy munkahelyen valaki elkezdett közeledni, én pedig nyilván nem akartam tőle semmit, rohadtul kellemetlen volt. Most sem mondtam vagy tettem semmi olyasmit, amiből esetleg azt szűrhette volna le, hogy engem érdekel, egyszerűen csak nem voltam vele egy paraszt.

Az már csak egy kis mellékes egyébként, hogy nem mutatkoztam be neki, meg semmi, tehát tök nyilvánvalóan az osztálynak küldött emailemből nézte ki a nevemet, és azalapján keresett meg, ami szintén rohadtul creepy.

Költői kérdésem a végére: eljutunk valaha odáig, hogy az emberek nem fogják automatikusan azt gondolni, hogy az ismerkedés mindenek felett áll, és annak az oltárán bárkire rá lehet irogatni ismeretlenül? Bárkinek elmeséltem ezt, rögtön azzal jöttek, hogy de hát hogyan máshogyan fejezze ki, ha "bejövök neki", meg de hát ez "csak" ismerkedés. Bocs, kicsit ideges vagyok, mert mostanra már tényleg minden hétre jut valami ilyesmi, amikor vadidegenek rámirogatnak, hogy a képeim alapján bejövök nekik és randizzunk.

2020. szept. 2. 08:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
33%

Férfi vagyok. Jogom és kötelességem, hogy bármilyen formában kezdeményezzek a nőnél.

Besértődik? Oké! Akkor csak cserélgesse az elemet a vibriben, és várja a Rájengoszlingot a hülyéje.

2020. szept. 2. 09:39
 12/24 anonim ***** válasza:
44%

Nem értem mi ezzel a problémád? Ha nem érdekel, hagyd figyelmen kívül. Ne ölj ebbe ekkora energiát, foglalkozz a dolgoddal.

De úgy látszik nagyon ráérsz hogy kiagyaltad, honnan tudhatta meg a nevedet. Szóval még érdekel is a pasi. Akkor meg mit játszod a jégkirálynőt?

2020. szept. 2. 10:01
 13/24 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva engem is zavar, amikor ismerkedni próbálnak velem, de ennyire azért nem kell túldramatizálnod, elvégre csak annyi történt, hogy rád írt facebookon, amit baromi könnyű kezelni, munkahelyen se fogod gyakran látni, szóval valszeg nem fog a nyakadra járni. Nem ér annyit a téma, hogy így őrjöngj miatta, lefogadom jobb helye is lenne az erre fordított energiának. Egyébként meg ha szigorítasz a biztonsági beállításaidon, akkor ki is szűrheted ezek nagy részét, szóval inkább ezt oldd meg szerintem.
2020. szept. 2. 10:41
 14/24 anonim ***** válasza:
51%

"Őszintén szólva engem is zavar, amikor ismerkedni próbálnak velem,"

Ezt a mentalitást soha nem fogom megérteni...Inkább örülnétek B+, hogy valakinek szimpatikus a képetek.

2020. szept. 2. 10:50
 15/24 anonim ***** válasza:
77%
Ha a lakasom ajtajan csongetne be, hogy ismerkedjen, na az engem is megijesztene, de a fb-on nem.
2020. szept. 2. 10:53
 16/24 anonim ***** válasza:
57%
14 Hadd döntsem el, hogy minek örülök és minek nem. Örülnék, ha nem lenne szimpatikus a képem, mert elég kellemetlen tud lenni, főleg, amikor nem értik meg, hogy nem akarok ismerkedni.
2020. szept. 2. 10:58
 17/24 anonim ***** válasza:
51%
Annak minek örüljek,hogy meg akarnak dugni?Ha szexet akarok,és nincs senkim,élőben keresek pasit.A legfarasztóbb az,amikor letiltod a hülyét,de mêg három másikn profilból próbalkozik.
2020. szept. 2. 10:59
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

"főleg, amikor nem értik meg, hogy nem akarok ismerkedni."

Igen, de ez már egy másik történet.

2020. szept. 2. 11:00
 19/24 anonim ***** válasza:
51%
Akit allandoan meg akarnak dugni, az kevesebb bikinis kepet tegyen kozze. Nekem fotom sincs kinn, ergo senki nem zaklat. :)
2020. szept. 2. 11:03
 20/24 anonim ***** válasza:
33%
Nincs kint bikinis képem.Igaz amit a párom rak ki az kicsit kihívóbb,de lényegtelen,mert amit én rakok ki sima képet,amin tényleg n incs kint semmi,akkor is írnak.
2020. szept. 2. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!