Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki társkeresés alatt nem fekszik le mindenkivel aki szembejön ?
Aki kibír 2-3 hét beszélgetést?
Vagy esetleg olyan aki velem is hajlandó lenne és nem csak a lelki nyomoràval terhel miközben a lábát másnak teszi szét?
Az utolsó eset most egy 48 éves nő akivel leveleztem pár napja , most közli hogy hajnalban lefeküdt valakivel de ő nem erre vágyik hanem komoly kapcsolatra így szeretne igazán megismerni...
WTF????
#6 mindamellett hogy fogalmad sincs hány éves vagyok , csak azért mert egy fiatal lány se áll szóba velem, nem jelöl , rám se néz, méginkább undorral tekint ràm. Nem zsànereim az öreg nők de más lehetőségem vagy esélyem nincs.
Amúgy 37 vagyok tehát nem igen tudok már válogatni , marad az 50 körüli korosztály
Pedig itt gyk-n az a hír járja, hogy minél idősebb a pasi, annál kapósabb a fiatal nők körében. Tehát kéne, hogy hugyozzanak utánad a 20 éves csajszik.
Szerintem neked az a bajod, hogy nem veled fekszenek le, hanem inkább mással és veled csak beszélgetnek. Biztos nem vagy rámenős, hanem ilyen tedd ki hadd hűljön típusú alvajáró, lelassult kis sült galambra váró anyámasszony katonája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!