Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőket úgyis megdugja egy haverja (barátság extrákkal), akkor ez azt jelenti, hogy a szingliség könnyebb nekik, mint egy lúzer srácnak, akinek senki nem akad?
A kérdés egy önsajnálat, ez teljesen egyértelmű.
Ne itt sajnáltasd magad, szánalomból nem fog veled szexelni senki.
Változtatni kell
Hogyan változtassak?
Nem azzal van bajom, hogy nem tudok a nők közelébe kerülni, hanem azzal, hogy ha észreveszem, hogy egy nő érdeklődik irántam, zavarba jövök és elbaszom az egészet.
A másik meg az, hogy a nők max komoly kapcsolatot akarnak velem. Nem mennek bele szexkapcsolatba.
Nem akarok komoly kapcsolatot, csak néha dugni egyet.
A gond azzal van, hogy a nők szemében én viszont komoly kapcsolat alapanyag vagyok. Hogy tudnám elérni, hogy úgy tekintsenek rám, hogy max egy éjszaka, és elfelejtsenek?
Annyira szomorú vagyok, hogy én ha szexet akarok, akkor egy komoly kapcsolatban kell rohadnom, de még azért is meg kell dolgoznom. Más pasik meg elmennek a diszkóba, és felszednek nőket, és már a WC-ben megdugják.
Kurvára nem értem, hogy ha komoly kapcsolatot el tudnak velem képzelni, akkor egy kalandot miért nem.
Olyan szomorú vagyok, egy igazi lúzer vagyok
Mert mit gondolsz nem kell megdolgozni azért hogy valakinek kapcsolata legyen?
Senkinek sem fog az ölébe hullani egy kapcsolat vagy egyéjszakás..
" Nem mennek bele szexkapcsolatba."
Minden a nők hibája. Az is, hogy nem akarnak dugni mindenféle alakkal cdak úgy just for fun.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!