Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőket úgyis megdugja egy haverja (barátság extrákkal), akkor ez azt jelenti, hogy a szingliség könnyebb nekik, mint egy lúzer srácnak, akinek senki nem akad?
Milyen meglepő, hogy a csajok a népszerű és vonzó pasikkal szexelnek, el se hiszem.
Eddig azt hittem, hogy a szűz 25 éves pasikra mennek egy gagyi 2 perces szexért...
Hogy mi vannak? Még ilyet...
Mai napig viccesnek tartom ezt a kifejezést, hogy "barátság" (naná, persze) extrákkal. Ez a barátság szó egy vicc ebben a kifejezésben. Csak azért, mert szex előtt meg után váltanak pár szót meg elmennek egyszer kávézni együtt, az már barátság? Aligha. Modern idők agyréme ez a dolog, mert sokan nem szeretik szeretőnek vagy szexkapcsolatnak nevezni a dolgokat, ahogyan azt kellene, így kellett ez a szépített kifejezés. Mint a "higiéniai szakreferens" a takarító vagy a "bélsár" a szar szó helyett.
Szebben hangzik, de attól még ugyanaz marad.
Először is, én alapvetően meg vagyok magammal elégedve. 😃
Másodszor, a kérdést azért írtam ki, mert szenvtelen nők a saját maguk helyzetét összehasonlítják olyanokkal, akikkel kurvára nem kellene.
Az, hogy ő két éve szingli, és az, hogy egy olyan pasi is az annyi ideje, akinek gondjai vannak az ismerkedéssel - nem ugyanaz! Őt az alatt a két év alatt megdugta a Pisti, aki osztálytársa volt, meg a Sanyi, akivel egy évet járt, de összetalálkoztak a bulib nemrég. Az ő szinglisége nincs azon a szinten, akit ő letol éppen.
"A pasik is ugyanus találnak dughato nőket"
Lúzer srácokkal nem dug senki.
Te amúgy nem fogod fel hogy nem minden nő megy bele egyéjszakásba, szexkapcsolatba?
Ne általánosítsunk már ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!