Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tarskereses neten. Ha jelzem a masiknak hogy ra fogok erni a rohanasban, szabin leszek etc, szoval nyitott vagyok, lesz idöm mindenre stb, miert nem lép soha senki hogy hu, akkor tudunk talàlkozni?
Olyan furàk a neten a sracok.
Most akik kamusak szorakoznak azokon kivül vannak normalis ismerkedösek is.
Ez utobbiakkal csetelünk csetelünk, de nem mozdulnak meg valahogy. Habar mindig irkalunk hogy most mu ka suli ez az rohanas van nalam, nala meg videojatek tv pihi mert pl 2 nap munka 2 nap szaba müszakban van.
Aztan mikor ugy alakul hogy total szabad vagyok, igazabol mindenkivel megismerkedhetnék végre élöben is, mert full ràérek, soha nem kapnak az alkalmon hogy elhivjanak.
Mi lehet az oka?
Van ertelme a tarskerin lógnom ha csak online kapcsolatok maradnak?
A legnagyobb közelitsük annyiban kifujt hogy viber messenger. Azaz vmi közvetlenebb vonalon folytassuk.
Atlag vekony 25 n vagyok
Nem értem, tulajdonképpen te miért nem kérdeztél rá, hogy ráérsz, van-e kedvük találkozni?
Persze én is jobban örülök, ha a pasi kérdezi, de ennek ellenére, ha úgy érzem, hogy jót beszélgetünk, simán megkérdezem, hogy találkoznánk-e. Nem leszek ettől se több, se kevesebb, a beszélgetés része. Illetve én se azért vagyok ott, hogy húzzam az időt és nincs is értelme a végtelenségig beszélgetni.
Egyszerűen csak kérdezz rá te, ha szimpatikus a pasi.
30N
Ezért sem értem öket. Nekik elég az online bnö?
Egyikkel mondjuk poenbol ezt le is jatszottuk. Online megkerte a kezem online hozza mentem aztan online szorakoztunk olyannal hogy mit hozzak a boltbol szivem meg ilyenek.
De most ez a poen..ugy erzem lassan a valos vilàg. Siman elég ennyi a sracoknak??
akik akar, annak nem kell külön alkalom, meg fogja kérdezni, hogy mikor lesz személyes találkozó.. és ha nem érsz rá, akkor lepattint.
Akinek meg fontosabb a videójáték, annál inkább örülj, hogy nem rabolja az idődet... Kapcsolat netán össze is jönne vele, ott is fontosabb lesz a videójáték mint a közösen eltöltött idő.
F
De en nem akarok olyannal talalkozni, aki nem akar velem talalkozni egyszer sem hiv el!akinek ennyire nem szamitok hogy làsson!
Ezert is probalok nyitott felületet hagyni! Hogy LEHET velem talalkozni HA akar. Csak le kene csapnia a labdat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!