Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kellett volna megmondja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kellett volna megmondjam, hogy nekem nem jön be?

Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt az interneten. Jókat beszélgettünk de képcserekor kiderült, hogy ő "molett". Én eléggé sovány vagyok a magam 65 kilójával. Mondtam neki, hogy nem illünk össze de találkozhatunk és beszélgethetünk élőben is mert az interneten jókat csevegtünk. Lehetnénk csak barátok, nem csak a szerelmesek isznak meg egy kávét. Tette magát, hogy nem sértődött meg de látszott a válaszain, hogy nem esett jól neki. Én hülyén érzem magam de nem tudtam, hogyan mondjam meg neki, hogy a nagy súlykülönbség igenis egy akadály számomra. Azt meg nem szerettem volna, hogy élőben derüljön ez ki...kínos lett volna.
2020. aug. 26. 19:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen, hogy az egyik ember nem az esete a másiknak. Sajnos ez nem egyszerű, mert ezek szerint ő eléggé beleélte már magát a párkapcsolat reményébe. Szerintem nem nagyon tudsz mit tenni :(
2020. aug. 26. 19:48
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Teljesen normális dolog, nem értem miért problémázol rajta. Te jobbra, ő balra. Gond egy száll se. Olyanból csinálsz problémát ami nincs.
2020. aug. 26. 19:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Küldtél te is képet magadról? Nincs ezzel baj, korrekt voltál, ne hulyitsd ha nem jön be neked.
2020. aug. 26. 19:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Átérzem, hogy mit érezhet mert én is voltam az ő helyzetében. Talán azelőtt is nullának érezte magát, nem szeretnék én még egy lapáttal rátenni.
2020. aug. 26. 19:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos vagy, hogy ennyire torodsz a másik lelki vilagaval, kedves toled, de felnott no tul tudja tenni magat
2020. aug. 26. 20:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Jol csináltad.Ne edd ezen magad.Korrekt voltál,én se tettem volna másként.Ezért egyáltalán ne legyen lelkiismeretfurdalásod.Ami meg a barátkozást illeti,én nem tenném.Értem a késztetésed,és most tudat alatt biztos az is benne van,hogy valamilyen szinten kompenzálnád őt,és ezért találkoznál vele.Csakhogy ez neki nem lesz kellemes,hanem kínos.

Én inkább elbúcsúznék,és talán idővel,később,ha ő jelentkezik brátkozó ,vagy beszélgető szándékkal,akkor talán.Egyelőre hagynám,hogy egy kicsit elfelejtsen.

2020. aug. 27. 06:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi a francnak érezte volna magát nullának csak azért mert molett? Gondolom, azt érezte ki a szövegedből, hogy lesajnálod, aztán azért "tette magát". Annyira meg nem unatkozik vagy élettelen, hogy elmenjen valakivel egy vigasz-kávéra vagy minek szántad.
2020. aug. 29. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!