Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért nem tudnak korrektek lenni, hogy megmondják, hogy megismertek mást?

Figyelt kérdés

Szerintem nincs ebben semmi.

Hanem fogják és inkább eltűnnek, de előtte meg hetekig bombázzák a nőket üzenetekkel, hogy így akarják őket, meg úgy akarják őket ? Ha már elvesz valakitől több hetet írogatással meg telefonálgatással, mert a másik rászánja az ideje egy részét, akkor legalább megtisztelhetnék a másik felet az őszinteséggel, nem? Vagy rosszul látom?

2019. júl. 14. 21:03
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Nőként írom, hogy szerintem nagyon sok lány is ugyanezt a szitut csinálja, mint amit te most a pasikról írtál.

Az őszinteség egyéni dolog, nem nemre értetendő.

2019. júl. 14. 21:05
 2/8 anonim ***** válasza:
25%
Nem lehet, hogy hetekig bombázzák a nőt, ő pedig 1 szavas válaszokkal lerázza, "dolgoznom kell, nem érek rá" "nekem nem jó a hétköznap találkozni, hétvégére pedig már van programom" és hasonlók.... a férfi pedig egy idő után beleun ebbe és többé nem keresi?
2019. júl. 14. 21:11
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

Én ugyanezt tapasztalom, tök jól ment instán tegnap egy csajjal a beszélgetés, ma már nem válaszol pedig látta.

Egy másikkal ugyanez whatsappon: látta de b:szik válaszolni.

Mind a kettő előtte a szokásos lelkisérült "megcsaltak a férfiak" dumát tolta, mostmár meg sem lepődöm, hogy miért.

Kövezzetek meg de az ilyenek meg is érdemlik ezt élethosszig.

2019. júl. 14. 21:32
 4/8 anonim ***** válasza:

Kovezzetek meg, de en ha nem ismerek valakit régóta akkor nem erzem ugy hogy barmifele magyarazattal tartoznek, es fordítva sem igenylem. Tudomasul veszem es kesz. Sokkal konnyebb mint egy bazi kínos lezaras ket ember között akik nem is ismerik még egymást szinte.

25N

2019. júl. 14. 22:34
 5/8 anonim ***** válasza:
A látta dolog meg olyan, hogy anyamnak vagy a legjobb barátaimnak se válaszolok egyből mindig. Ezen rugozni is hulyeseg.
2019. júl. 14. 22:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, de ha 1-2 hétig telefonáltok és chateltek egymással és már a talit is megbeszélitek, azért az más. És én ilyen dolgokra gondolok
2019. júl. 14. 22:40
 7/8 A kérdező kommentje:
Nameg, ha valaki előadja, hogy csak Te kellesz neki, majd közben mással is kavar, az is más. Mert akkor az pont azt jelenti, hogy hírből sem volt őszinte. Szerintem az ilyen dolgokhoz a másiknak is van köze, mert ez a másik becsapása, félrevezetése
2019. júl. 14. 22:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Na ez mondjuk mar gaz.

De oszinten szólva ha valaki az elso hetekben így aradozik, az alapvetoen gyanus. :)

2019. júl. 15. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!