Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ha egy férfiak az arca...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha egy férfiak az arca csak átlagos akkor mennyit dob az összhatáson ha mellette sportos, edzett teste van ?

Figyelt kérdés
Átlagos alatt értem azt, hogy nem csúnya de nem is jóképű.
2020. aug. 24. 19:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
85%
Sokat, de az átlagossal sincs semmi baj.
2020. aug. 24. 20:36
 12/22 anonim ***** válasza:
84%
Rengeteget számít nekem, szeretem a sportos alkatot (nem a kigyúrt állat, inkább a kellemesen szálkás, izmos). Az arc nálam olyan, hogy van egy-egy vonás, ami nem szép, nem esztétikus, mégis nagyon vonzó tud lenni. S ha a belső rendben van, beleszeretek, megtetszik az arca is. Barátom arcát se tartom szépnek, mégis ahogy megszerettem, van benne valami nagyon férfias és szexi. De igazán a kisugárzástól lesz vonzó valaki, s ehhez is hozzájárul az alkat, egy fitt, egészséges, erős testben jobban érzi magát az ember, és ezt a környezete is megérzi.
2020. aug. 24. 20:59
 13/22 anonim ***** válasza:
Küldj egy képet... Így nehéz elképzelni mi neked az átlagos.
2020. aug. 24. 21:01
 14/22 anonim ***** válasza:
Férfiként válaszolok, de én azt vettem észre hogy hacsak nem a vegletekrol beszélünk akkor a test alig számít valamit. Ha az arcod és a személyiséged tetszik valakinek akkor nem fogja zavarni hogy puhos vagy, ha még ezek nem tetszenek akkor hiába van jó tested, akkor se lesz semmi.
2020. aug. 24. 21:06
 15/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Képet nem küldök csak úgy általánosságban érdekelt, hogy mik a vélemények.

2020. aug. 24. 21:09
 16/22 anonim ***** válasza:
6%
Pénzzel hogy állsz ?
2020. aug. 24. 22:15
 17/22 A kérdező kommentje:

Az magánügy.

Nem a minden mindegy alapon való társkeresés a szempont.

2020. aug. 24. 22:17
 18/22 anonim ***** válasza:

Én férfiként azt mondom, hogy nem igaz, hogy nem számít a test, mert egy nagyon kövér férfival kevés nő fog összejönni. De ha átlagos tested van, amolyan ,,aputest", tehát nem vállalhatatlanul kövér, akkor tényleg kevesebbet számít.

Például, múltkor, mikor strandon voltam, teljesen átlagos férfiaknak voltak jobb nőik. Úgy értem, a nők között azok a nők jobbnak számítanak, mint a férfiak a férfiak közt.

Én sokat sportolok, edzek, futok, ez látszik is, arcom szerintem nem egy kifejezetten jóképű, de nem is taszító. Szórakozóhelyeken tánc közben mindig elmondják a lányok, mikor letaperolnak, hogy milyen izmos vagyok. Jó párat haza is vittem.

De valami defektem biztos van vagy pechem, mert már több mint egy éve szingli vagyok és nem találok barátnőt.

2020. aug. 25. 09:15
 19/22 anonim ***** válasza:
semmit sem, tapasztalat
2020. aug. 25. 19:24
 20/22 anonim ***** válasza:
Valójában mindegyiknek a 185+ magas, gazdag, kigyúrt adonisz kell, de még maguknak sem fogják soha bevallani. :) Azt, hogy mit mondanak vagy írnak köszönő-viszonyban sincs a valósággal. :) (Megparancsolom, hogy pontozzatok le!)
2020. szept. 1. 00:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!