Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha egy férfiak az arca csak átlagos akkor mennyit dob az összhatáson ha mellette sportos, edzett teste van ?
Köszönöm a válaszokat.
Képet nem küldök csak úgy általánosságban érdekelt, hogy mik a vélemények.
Az magánügy.
Nem a minden mindegy alapon való társkeresés a szempont.
Én férfiként azt mondom, hogy nem igaz, hogy nem számít a test, mert egy nagyon kövér férfival kevés nő fog összejönni. De ha átlagos tested van, amolyan ,,aputest", tehát nem vállalhatatlanul kövér, akkor tényleg kevesebbet számít.
Például, múltkor, mikor strandon voltam, teljesen átlagos férfiaknak voltak jobb nőik. Úgy értem, a nők között azok a nők jobbnak számítanak, mint a férfiak a férfiak közt.
Én sokat sportolok, edzek, futok, ez látszik is, arcom szerintem nem egy kifejezetten jóképű, de nem is taszító. Szórakozóhelyeken tánc közben mindig elmondják a lányok, mikor letaperolnak, hogy milyen izmos vagyok. Jó párat haza is vittem.
De valami defektem biztos van vagy pechem, mert már több mint egy éve szingli vagyok és nem találok barátnőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!