Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az átlagos férfiak miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagos férfiak miért nem veszik észre az átlagos nőket?

Figyelt kérdés

Rendszeresen tapasztalom, hogy egy átlagos férfi egy nála jobb nőt gondol “átlagosnak” mikor az bőven már szép kategória, aztán mindennek elhordják az illetőt, ha elutasítják.

Például, túlsúlyos, sárga és lyukasfogú, szakmában elhelyezkedő, érzelmileg instabil, negatív férfi, egy olyan nőnél próbálkozik aki vékony, látszik rajta hogy sportol, szép fogai vannak, rengeteget mosolyog, szakmáját tanulja és érzelmileg stabil, pozitív személyiség. Aztán ha szépen elmondja a nő, hogy ez nem fog menni, akkor az illető mindennel elhordja, mert miért nem ismerkedik vele tovább.

Ezek a férfiak miért nem veszik észre, hogy vannak nem extrém vékony, átlagos súlyú lányok is, akiknek lehet vannak kisebb bőrproblémái és velük illenének inkább össze? Kicsit olyan mintha a szörnyeteg a szépséget gondolná átlagosnak, a “szörnyetegné” meg túl undorító az elvárásainak, pedig ő lenne a tökéletes pár.

Aztán persze csodálkoznak, hogyha a szép lányok elutasítják, akkor minden nő rossz, az átlagos lányokat, meg ők nem adnak egy esélyt sem..

2020. aug. 23. 12:25
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
89%
Ők már csak ilyenek, nem látják magukat kívülről.
2020. aug. 23. 12:30
 2/31 anonim ***** válasza:
51%

Bármikor adnék esélyt átlagos nőknek is, ők sem állnak szóba velem átlagos férfiként. Nos, ilyenkor mi van? :)

29/F

2020. aug. 23. 12:31
 3/31 anonim ***** válasza:
78%
Az van kettes, hogy aki neked az átlagos nő valójában nem átlagos, hanem átlag feletti.
2020. aug. 23. 12:32
 4/31 anonim ***** válasza:
78%

Fordítva is igaz.Rendszerint 5-10 évvel idősebb nők probálkoztak be nálam.

Aztán csodálkoztak,ha nem reagáltam rájuk.

Mindenki jobbat akar.

Nincs ebben semmi érhetetlen szerintem.

2020. aug. 23. 12:33
 5/31 anonim ***** válasza:
30%

Érdekes ez a téma:

Mert még az átlagos embereknek is vannak igényeik a másik átlagossal szemben - leginkább a nőknél van ez, főleg, ha mellette ott van a barátnő, aki igencsak be tudja folyásolni ezt az adott átlagos nőt, amikor pl.: együtt kóvályognak az utcán, egyik meglát egy átlagos pasit, a másik máris nyomatja, hogy: "Áh, hagyd mert ezért-azért-amazért béna".

Így nézve jó, hogy az átlagos emberek sem találnak, vagy már nem is keresik egymás társaságát.

2020. aug. 23. 12:37
 6/31 anonim ***** válasza:
47%
Aztan megis az OkCupid felmerese szerint a nok a ferfiak 80%-at atlag alatti kulsejunek tartjak.
2020. aug. 23. 12:38
 7/31 anonim ***** válasza:
75%
Az átlagos nő (hálistennek szerintem) szép. Tehát nincs semmi gond, ha számomra szép nőket szeretnék megismerni. Tudom, itt divat megmagyarázni, de az ÁTLAG nő továbbra sem a 100 kilós, fogatlan, 5 gyerekes közmunkást jelenti ma Magyarországon, bármennyire szeretnétek is ezt sugallni az ilyen kérdésekkel.
2020. aug. 23. 12:41
 8/31 anonim ***** válasza:
84%

Én sosem átlagon felülit kerestem. Nekem amúgy is a husis csajok jönnek be, nagyobb popsival, szélesebb csípővel, nagy cicikkel. Imádtam a mosolyukat, imádtam a hangulatukat, imádtam a természetességüket, az életvidámságukat.

Számomra a legfontosabb az volt, hogy tudjon szeretni. Szívből.

2020. aug. 23. 12:45
 9/31 anonim válasza:
96%

Igazából ez az átlagos, nagyon szubjektív.

Amiről a kérdező írt, pl lyukas fogak, bőrproblémák, az inkább az ápolatlanság kategória.

Az pedig minden ápolt embernél kizáró ok természetesen.

Egyébként az is létező jelenség, hogy az emberek egy része, nem tudja magát helyesen “felmérni”, ami a külsőt illeti.

2020. aug. 23. 12:47
 10/31 anonim ***** válasza:
82%

#7 de milyenek az átlag férfiak itthon?

Mindegyik normál súlyú, esetleg sportos? És sajnos itt a probléma, hogy az országban a férfiak nagyrésze túlsúlyos. Hány olyan átlag nőt ismersz, akinek a lepedék új fogat csinál neki? Hány férfit? Ha meglátsz a metrón 10 nőt és 10 férfit, ki lesz az aki nem meri megmutatni a fogait?

De itt a legnagyobb probléma az, hogy a 100 kilós 60 éves dohányos papika is 20 éves modellcsajt akar mag mellé, mert az illik..

2020. aug. 23. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!