Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az átlagos férfiak miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagos férfiak miért nem veszik észre az átlagos nőket?

Figyelt kérdés

Rendszeresen tapasztalom, hogy egy átlagos férfi egy nála jobb nőt gondol “átlagosnak” mikor az bőven már szép kategória, aztán mindennek elhordják az illetőt, ha elutasítják.

Például, túlsúlyos, sárga és lyukasfogú, szakmában elhelyezkedő, érzelmileg instabil, negatív férfi, egy olyan nőnél próbálkozik aki vékony, látszik rajta hogy sportol, szép fogai vannak, rengeteget mosolyog, szakmáját tanulja és érzelmileg stabil, pozitív személyiség. Aztán ha szépen elmondja a nő, hogy ez nem fog menni, akkor az illető mindennel elhordja, mert miért nem ismerkedik vele tovább.

Ezek a férfiak miért nem veszik észre, hogy vannak nem extrém vékony, átlagos súlyú lányok is, akiknek lehet vannak kisebb bőrproblémái és velük illenének inkább össze? Kicsit olyan mintha a szörnyeteg a szépséget gondolná átlagosnak, a “szörnyetegné” meg túl undorító az elvárásainak, pedig ő lenne a tökéletes pár.

Aztán persze csodálkoznak, hogyha a szép lányok elutasítják, akkor minden nő rossz, az átlagos lányokat, meg ők nem adnak egy esélyt sem..

2020. aug. 23. 12:25
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
79%
10: Én bármikor megmutatom a fogaim (33 évesen egy tömésem sincs), 178 centihez 10 év edzés után 82 kilómmal nem mondanám elhízottnak sem magam. Ettől még átlagos férfi vagyok, és áltagos nőt keresek.
2020. aug. 23. 13:04
 12/31 Girlll3 ***** válasza:
73%
Én kicsit túlsúlyos vagyok és bőrproblèmás. Akkor én nőként egy sárga fogú, szakmunkás végzettségű, negatív és elhízott, tetejébe érzelmileg instabil férfit érdemlek? Teszem hozzá, hogy kozmetikushoz járok és néha még sportolok is.
2020. aug. 23. 13:17
 13/31 anonim ***** válasza:
96%

Azért azt hadd kérdezzem már meg, melyik bőrprobléma tartozik az "ápolatlanság" kategóriába? (Az egyik hozzászóló írta.)

Az akne hormonális dolog, sok esetben a kozmetikus csak ront rajta, és sokszor a bőrgyógyász, de még a gasztroenterológus sem tud vele mit kezdeni.

Melyik bőrproblémát okozza az ápolatlanság?

2020. aug. 23. 13:25
 14/31 A kérdező kommentje:
12 nem szakmunkást írtam, hanem szakmát... ápolónak lenni is egy szakma, pedig lehetsz diplomás, ahogy jogász is. Csak annyit mondtam hogy a szakmájában helyezkedett el, nem pályaelhagyó.
2020. aug. 23. 13:29
 15/31 anonim ***** válasza:
6%

Én meg azt nem értem,hogy egy ragyásképű miért degradálja a másikat a kinézete miatt.

Na mind1

Ez kb olyan,mint aki féllábú,vagy ütődött,vagy meddő,stb.

Most attól,hogy nem tehet róla,máris vonzóbbá vált egycsapásra?

Szval van egy probléma,de attól hogy azt meg lehet okolni valamivel,attól még probléma maradt.Sztem.

2020. aug. 23. 13:32
 16/31 anonim ***** válasza:
79%
Amennyire én tapasztalom, a férfiaknaj hatalmas az egójuk, annak ellenére, hogy a nőket csesztetik ezzel. Volt szerencsém megismerni néhány embert, aki teljesen elhitte magáról, hogy neki minden jár és mindent szabad, többségük nem nő volt. Aztán persze mikor megmondod neki, hogy nézzen már magára, egy héten összesen 15 percet foglalkozik magával, az is a fürdés és olyan embereket üldöz, akiknél ez a szám legalább 10 óra, ha a genetikai alapoktól és a karrierben elért eredményektől eltekintünk.
2020. aug. 23. 13:48
 17/31 anonim ***** válasza:
66%
Pont az átlagos vagy az alatti lányok az eseteim. Mindig is kicsit husisabb barátnőim voltak,cserébe talpraesettek,akik néha összepiszkolták a kezüket,háziasak voltak(ahogy én is) de kertészkedés gyomlálás se volt ellenükre néha. Régen ment,most nem találok.
2020. aug. 23. 13:51
 18/31 anonim ***** válasza:
61%

13: sok ismerősöm hiszi ugyanezt... Ezért nem is tisztítja ki az arcbőrét reggel-este rendesen, nem használ hidratálóktrémet, niacinamid és cinktartalmú készítményeket, fényvédőt és arra nem veszi a fáradságot, hogy utánajárjon, miért jók ezek. Hogy csak a főbb dolgokat említsem...

A hormonprobléma nem azt jelenti, hogy nyomorult vagy életed végéig, hanem azt, hogy tenned kell azért sokkal többet, hogy ne legyél az. Akár túlsúlyról, akár bőrgondokról van szó. Nekem is volt akném, normális bőrápolás, helyes táplálkozás és fél év alatt nyoma sincs.

Ha pedig valaki hormonbeteg, legyen már benne annyi, hogy jó alaposan kivizsgáltatja... Mert ez is igénytelenség.

2020. aug. 23. 13:52
 19/31 anonim ***** válasza:
32%

16#

Én meg azt tapasztalom,hogy a nőknek hatalmas az igényük.

Te állítasz valamit és én is állítok valamit.

És van valaki ,aki egy harmadik állítással jön.

A többiek meg oda nyomkodnak,amelyik állítás közelebb áll hozzájuk.

Ezért semmi értelme ezeknek az általános,egy kalapalá vevő kérdéseknek.

2020. aug. 23. 13:59
 20/31 anonim ***** válasza:
95%

"Azért azt hadd kérdezzem már meg, melyik bőrprobléma tartozik az "ápolatlanság" kategóriába?"

Pl. az otvar.

2020. aug. 23. 14:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!