Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az átlagos férfiak miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagos férfiak miért nem veszik észre az átlagos nőket?

Figyelt kérdés

Rendszeresen tapasztalom, hogy egy átlagos férfi egy nála jobb nőt gondol “átlagosnak” mikor az bőven már szép kategória, aztán mindennek elhordják az illetőt, ha elutasítják.

Például, túlsúlyos, sárga és lyukasfogú, szakmában elhelyezkedő, érzelmileg instabil, negatív férfi, egy olyan nőnél próbálkozik aki vékony, látszik rajta hogy sportol, szép fogai vannak, rengeteget mosolyog, szakmáját tanulja és érzelmileg stabil, pozitív személyiség. Aztán ha szépen elmondja a nő, hogy ez nem fog menni, akkor az illető mindennel elhordja, mert miért nem ismerkedik vele tovább.

Ezek a férfiak miért nem veszik észre, hogy vannak nem extrém vékony, átlagos súlyú lányok is, akiknek lehet vannak kisebb bőrproblémái és velük illenének inkább össze? Kicsit olyan mintha a szörnyeteg a szépséget gondolná átlagosnak, a “szörnyetegné” meg túl undorító az elvárásainak, pedig ő lenne a tökéletes pár.

Aztán persze csodálkoznak, hogyha a szép lányok elutasítják, akkor minden nő rossz, az átlagos lányokat, meg ők nem adnak egy esélyt sem..

2020. aug. 23. 12:25
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
32%
Milyen szépen szánalmas, hogy a nők a saját viselkedésüket próbálják a férfiakra hazudni, ehhehehhee
2020. aug. 23. 15:13
 22/31 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem az a baj, hogy sokan nem tudjak, hogy kulsore nem ugy neznek ki, mint azt sajat maguk gondoljak. En is par evvel ezelott jobban neztem ki, nemreg szembesultem vele, hogy picit elhagytam magam. Nem vagyok kover, mert 165 vagyok es 56 kg, de tobbet kene sportolnom es picit jobban odafigyelnem magamra. Sokan azonban ezzel nem szembesulnek, es joval felsobb kategorias part keresenk, aztan meg csodalkoznak ha nem jon ossze.
2020. aug. 23. 16:11
 23/31 anonim ***** válasza:
34%

Szóval, ha a csokitorta drága, akkor azt meg se próbálja megvenni, mert neki csak a pogácsa való?

Persze, ha ferrariból szólna be a fogatlan pali, akkor a sportos mancika máris az anyósülésre huppanna:DD

Nem tudom, minek ezt felfújni, amikor a sportos mancika meg a cégvezetők után riszálja magát...ugyanaz a szitu.

Végül pedig, ha kiegyensúlyozott s egészséges lelkű csóró szól be a luxus mancinak buszmegállóból, akkor is le van sz@rva...

Szóval, hüle a kérdés;)

2020. aug. 23. 16:21
 24/31 anonim ***** válasza:
38%

:D

Utolsó!

Valaki megteheti,hogy fogatlan,valaki meg nem!

2020. aug. 23. 16:26
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek kb. 70%-a átlagos, már ha objektíven nézzük. Az arány pedig ugyanaz a férfiaknál és a nőknél is. Rajtuk kívül van az átlag alatti réteg, kb 20%, és átlag feletti, ami a maradék 10%.

Csak van egy csomó torzító tényező. Az egyik ilyen, hogy nőként és férfiként is van egy norma, ami alapján osztályozzuk a másik nemet, viszont ez a két norma nem teljesen fedi egymást. Találkoztam már nem egy olyan nővel, aki átlagon felülinek gondolta magát, csak mert rendben vannak a fogai, vékony és (szerinte) ízlésesen öltözködik. Ugyanez a nő férfi szemmel: a fogai ránézésre valóban rendben vannak, valóban vékony, de nem igazán nőies alkat (erről nem tehet, genetika). Az öltözködés szubjektív, így ebbe nem érdemes belemenni. Viszont a visszerek kezdenek előjönni a lábán (szintén nem tehet róla, genetika), az arca és a haja teljesen hétköznapi (szintén genetika). Tehát összességében ő nem átlag feletti, hanem erősen átlagos.

A másik torzító tényező a közösségi média. Fiatal nőként kicsit rendbe hozod magad, lősz pár fotót, némi effektel még megdolgozod a képeket és mehet fel az instára és a fészre, ahol fiúk és férfiak tucatjai fogják írni, hogy milyen szép, gyönyörű, csodálatos, angyali istennő vagy. Tehát akkor már csak átlag feletti lehetsz, nem? Hát nem, ugyanis másik X száz csaj is tölt fel ugyanilyen képeket és ők is megkapják ugyanezt a rajongást, talán pont ugyanazoktól a férfiaktól is. Tehát megint csak ott vagyunk, hogy az átlag feletti csaj valójában csupán átlagos.

2020. aug. 23. 18:00
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Én átlagon felüli férfi észreveszem az átlagos és átlag alatti nőket is. Az más kérdés hogy ezek agyilag érdekesek...
2020. aug. 23. 20:42
 27/31 anonim ***** válasza:
46%

Jaaj, a Gyakori örökzöld témája ez a "ki kit ÉRDEMEL". Nemtől függetlenül a legtöbb ember a lehető legjobbat akarja. Aztán vagy megérti, hogy nincs módja megszerezni, és alkalmazkodik az igényeivel a lkehetőségeihez, vagy megragad az örök álmodozásban, esetleg belesüpped a frusztrált világgyűlöletbe a kudarcok sorától.

Én külsőre a szerencsésebb fajta férfiak közé tartozom, 188 centivel, atletikus alkattal, fiús arccal, de mégis sok kimondottan csúnya, elhízott vagy nyeszlett lány próbált velem összejönni. Nem haragudtam rájuk, ez a világ rendje. Bátraké a szerencse. Amúgy meg sosem lehet tudni, kinek mi az esete, nekem is volt olyan barátnőm, akit az átlag nem tarott szépnek, de én hibátlannak és gyönyörűnek láttam, más nem igazán számított. Nem mindenkinek a modell-alkatú, kifestett, 20 éves insta-girl -ök jelentik a szépség-skála csúcsát, ahogy pl. nekem se.

2020. okt. 11. 17:26
 28/31 anonim ***** válasza:

Roviden: Evolúció. Cel a legjobb genetikájú utódok nemzése. Fajfenntartás. Genetikailag be van programozva.

Ugyanígy a nőknél: erős, erőforrásokban gazdag hím -> létfenntartás.

2020. okt. 11. 22:27
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

27# értek egyet ,hasonló tapasztalattal.

Sok olyan nő próbálkozott,akik nem igazán velem egy kategória.Plusz nem egyszer jóval idősebb,10+ ,korban sem hozzávaló hölgy gondolta úgy,hogy lenne esélye.

F

2020. okt. 12. 06:40
 30/31 anonim ***** válasza:
A husi csaj lyukas fogú, átlagos pasit szeretne?:)
2020. okt. 12. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!