Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagy hátránynak számít ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hátránynak számít ha valaki gyengénlátó nő de külsőre átlagos?

Figyelt kérdés

Gyengénlátó 30-as nő vagyok teljesen önálló életet élek. Nyitott vagyok, szeretek szabadidőmben színházba, moziba, kirándulni is járni. Akik ismernek csinos tartanak.

Mi lehet a gond velem?

2020. aug. 6. 15:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Még azt is megkockáztatom, hogy lehet, előny, rengetegen szeretnek gondoskodni a párjukról, legyen az férfi, vagy nő.

Külső meg.....nekem pl csak annyira fontos, hogy szimpatikus legyen az illető.

Hiába gyönyörű szép valaki, ha olyan modora van, hogy 1 órát nem lehet vele kibírni.

2020. aug. 6. 15:43
 2/15 anonim ***** válasza:
68%
Hány kiló vagy ?
2020. aug. 6. 15:52
 3/15 anonim ***** válasza:
47%
Az, ha nem hordasz szemüveget.
2020. aug. 6. 16:17
 4/15 anonim ***** válasza:
Testalkatra milyen vagy ?
2020. aug. 6. 17:26
 5/15 anonim ***** válasza:
Engem konkrétan nem zavarna. Empatikus és gondoskodó típus vagyok. Szerintem ha jó természettel megáldott hölgy vagy, nem lehet problémád.
2020. aug. 6. 17:30
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ha külső-belső rendben van, akkor a látásod nem lehet kizáró ok. Küldesz magadról képet?
2020. aug. 6. 17:53
 7/15 anonim ***** válasza:

Szerintem az önbizalmadat kell fejleszteni, mond ki a haragodat, örömödet nyugodtan.

Amúgy nem hátrány:).

2020. aug. 6. 18:06
 8/15 anonim ***** válasza:

Sőt, reménykedhetnek az ördögnél 1 fokkal szebb pasik is:)))

Mi a fenéről panaszkodsz, de komolyan???

Sokkal gázabb, ha tetkós meg piás, bagós a nő....

2020. aug. 6. 18:32
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Alacsony vagyok, átlagos vagy kicsit telt alkattal. Hordok szemüveget.
2020. aug. 6. 18:35
 10/15 anonim ***** válasza:
Sok sikert s ne becsüld le magad ezért;)
2020. aug. 6. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!