Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek itt vagytok?
Titeket mennyire zavarna ha egy gyengén látó srác megszólítana?
A bal szememre vak vagyok ez meg is látszik sajnos.
A jobb szememre -14 szemüveget hordok.
Ha szimpatikus lennék eljönnétek velem randira?
Vagy ha komolyabbra fordulna a dolog hátrány lenne a számotokra ha pl segíteni kellene valamiben?
És ezekkel a kérdésekkel nem akarok senkit sem megbántani akinek baj van a látásával,vagy akinek gyengén látó esetleg,vak barátja van!
Szerintem ez nők temperamentumától és személyiségétől függ. Ha megismerkedne egy látóhibás pasival és egymásba szeretnének, akkor legalábbis az én véleményem szerint nem zavarná, sőt segitene is neki stb... Ha tényleg szereti. És ha nem is szerelemből, csupán emberi szereteből szerintem senkit se zavarna ha megszólítaná segítség miatt. Most nagylelkű voltam, de szerintem azért van egy-két olyan nőszemély, akit lehet zavarná, mert sajnos a mai világba nem a belső számít, hanem a külső... És egyesek ilyenek, anélkül, hogy észrevennék. És az, ha szimpatikus lennél, szerintem minden csaj vágná, aki nem pretenciós :)
Nos a válaszomba remélem nem bántottam meg senkit, és csak válaszolni próbáltam a kérdésre :) Remélem segítettem ;)
Szia! Igaz, hogy még tegnap írtad a kérdésedet, de remélem, sosem késő a bátorításra. Mert hogy például engem személy szerint nem zavarna (18). Az én egyik legjobb barátom is látássérült, az egyik szeme neki is vak. Komolyan mondom, ujjnyi vastag a szemüvege egyik lencséje. És nem zavar senkit, sőt. Valahogy ő az egyik legkedveltebb fiú az évfolyamról. Tudod, vannak olyan pozitív tulajdonságai, amik felülmúlják ezt a "hibáját". Nagyon okos, stílusosan öltözködik, és megkapó a személyisége. Valahogy mindenkivel megkapja a közös hangot, nem az a nyomulós fajta, aki minden áron meg akarja kedveltetni magaát másokkal. Neki egyszerűen csak megy, hogy "laza srác" legyen, ha úgy tetszik.
Ami még nagyon fontos, hogy nem csinál problémát a betegségéből. Nincs letörve, nem sajnáltatja magát mindenkivel, megtanult együtt élni ezzel. Egyáltalán nem beszél a látássérüléséről (persze velem néha szokott, de az más), egész egyszerűen látszik rajta, hogy nem azon problémázik, hogy "úristen, mit gondolnak a szememről a többiek".
Éli az életét, mert joga van hozzá, hogy boldogan élje.
Tehát, az én tanácsom az, hogy fogadd el magad, úgy, ahogy vagy, mert ez az első lépés afele, hogy mások is elfogadjanak. Valamint használd ki magad, fedezd fel, hogy miben vagy tehetséges, és éld bele magad. Mert ha kialakul az egyéniséged, könnyebb lesz. Szerintem az egyéniség az, ami megfogja az embereket.
Szóval hajrá, hozd ki magadból a legtöbbet! :) Á
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!