Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagy hátránynak számít ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy hátránynak számít ha valaki gyengénlátó nő de külsőre átlagos?

Figyelt kérdés

Gyengénlátó 30-as nő vagyok teljesen önálló életet élek. Nyitott vagyok, szeretek szabadidőmben színházba, moziba, kirándulni is járni. Akik ismernek csinos tartanak.

Mi lehet a gond velem?

2020. aug. 6. 15:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem is probléma van a szememmel/látásommal, kontaktlencsét hordok.Több műtéten estem át, rendszeres kontrollra kell járnom, rész-munkaidőben dolgozom. Mivel ez egy folyamat volt nálam, 26 éves koromig átlagos életet éltem, teljes munkaidős munkával. Férjhez mentem, gyereket szültem, és közben fokozatos romlott a szemem.Nem okozott gondot a kapcsolataim kialakításánál ez a betegség.Persze,m biztos volt olyan aki emiatt elkerült.

Az átlagostól kicsit előnyösebb a külsőm, közvetlen, barátságos, nyitott vagyok, jól kommunikálok.

Ami fontos,hogy elfogadd magadat, azt,hogy gyengénlátóként kell élned. Tudom, ez nem mindig könnyű, nekem sem az.Vannak látássérült ismerőseim, sőt, vakok is. Azt látom,hogy aki elfogadja magát, természetesen kezeli az állapotát, nem rejtegeti de persze nem is emeli ki, sokkal könnyebben boldogul a párkapcsolatban is.

Ha önállóan éled az életedet, dolgozol, bevásárolsz, kikapcsolódsz, társasági életet élsz, nagy gond nem lehet :)

2020. aug. 6. 20:01
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Ha telt vagy, nem vagy csinos. Ez a gond. Nyilván a legalja pasiknak a kövér nők is jók, de azok meg neked nem kellenek. Szerintem fogyj le.
2020. aug. 7. 01:30
 13/15 A kérdező kommentje:
2020. aug. 7. 08:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is vaksi vagyok, -5 és -5.75 a szemem. De szerintem kifejezetten ez nem hátrány. Hordok kontaktlencsét is, én igazából szemüveg nélkül csinosabbnak érzem magam, de párom kifejezetten szereti, ha szemüvegben vagyok, mert szerinte "titkárnős". :D
2020. aug. 7. 09:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs Veled!A szemeden valóban látni,hogy gyengénlátó vagy (ahogy én is). Esetleg csináltass egy fényresötétedő szemüveget, ami esetleg egy kicsit fedi a problémás szemedet.
2020. aug. 7. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!