Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinos, értelmes lányként miért nagy kihívás egy tartósabb beszélgetést is összehoznom a neten?
Sziasztok!
Több randi appon is fent vagyok, és viszonylag sok fiúval állok párba, nincsen gond a külsőmmel. A vírus óta nem igazán járkálok el itthonról, ezért ismerkednék online.
Elindul egy beszélgetés, és maximum pár nap alatt a mit ettél, hogy aludtál fázisba jut.
Én próbálok mesélni, kérdezni, érdeklődni. Próbálom leszűrni a jeleket, hogy most egy beszédesebb sráccal beszélek, vagy egy zárkózottabbal, próbálok személyreszabott beszélgetést folytatni, de egyszerűen semmi sem jó.
Ha én teszek fel több kérdést, akkor interjúztatom őket, ha várom, hogy ők vigyék a beszélgetést, akkor jön a mit ettél, mennyire igényled kapcsolatban a szexet, hogy aludtál, újra.
25-29 éves fiúkról (férfiaknak őket sajnos nem tudom hívni) beszélek. Nyilván van, aki gyerekesebb, de nagyon durván ezt tapasztalom, kimondottan sikertelennek élem meg a beszélgetéseket (már ami nem hal meg a 3. sornál).
Egy kedves, pozitív lánynak érzem magam, és nem tudom hol a baj. Nem izomagyú, traveladdict, gymbeam fiúkkal próbálkozom sőt.
Fővárosi lányként vidéki fiúkkal beszélgetek főleg, hátha ők nem olyan pökhendin állnak a dolgokhoz, de néha nekik még nagyobb is az arcuk...
Tudnátok nekem tippeket adni, hogyan beszélgessek, hogy ne legyek se zaklató, se unalmas, se érdektelen...?
Köszi a kedves válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!