Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csinos, értelmes lányként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinos, értelmes lányként miért nagy kihívás egy tartósabb beszélgetést is összehoznom a neten?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Több randi appon is fent vagyok, és viszonylag sok fiúval állok párba, nincsen gond a külsőmmel. A vírus óta nem igazán járkálok el itthonról, ezért ismerkednék online.

Elindul egy beszélgetés, és maximum pár nap alatt a mit ettél, hogy aludtál fázisba jut.

Én próbálok mesélni, kérdezni, érdeklődni. Próbálom leszűrni a jeleket, hogy most egy beszédesebb sráccal beszélek, vagy egy zárkózottabbal, próbálok személyreszabott beszélgetést folytatni, de egyszerűen semmi sem jó.

Ha én teszek fel több kérdést, akkor interjúztatom őket, ha várom, hogy ők vigyék a beszélgetést, akkor jön a mit ettél, mennyire igényled kapcsolatban a szexet, hogy aludtál, újra.

25-29 éves fiúkról (férfiaknak őket sajnos nem tudom hívni) beszélek. Nyilván van, aki gyerekesebb, de nagyon durván ezt tapasztalom, kimondottan sikertelennek élem meg a beszélgetéseket (már ami nem hal meg a 3. sornál).

Egy kedves, pozitív lánynak érzem magam, és nem tudom hol a baj. Nem izomagyú, traveladdict, gymbeam fiúkkal próbálkozom sőt.

Fővárosi lányként vidéki fiúkkal beszélgetek főleg, hátha ők nem olyan pökhendin állnak a dolgokhoz, de néha nekik még nagyobb is az arcuk...

Tudnátok nekem tippeket adni, hogyan beszélgessek, hogy ne legyek se zaklató, se unalmas, se érdektelen...?

Köszi a kedves válaszokat :)

2020. aug. 24. 13:11
1 2 3 4
 21/32 VincentLaw ***** válasza:

#9 A biok fele hasonlóan ilyen, hogy "szeretek olvasni, sütni", a másik fele meg a világjáró (vagy magukról azt kommunikáló) személyek.

Viszont annyiból nem sablonos számomra, hogy odaírtad, hogy programozás, és ettől már szimpatikusabb is. Én pl a beszélgetés indítást e köré építeném, mivel én is ITs vagyok.

2020. aug. 24. 15:17
 22/32 anonim ***** válasza:
71%

Egyszerűek az okok! A való életben is kiszemelsz magadnak egy embert, és azzal beszélgetsz. A neten a rengeteg jelentkező pont ezt az energiát forgácsolja szét. A való életben akit látsz, ahhoz valamilyen szinten vonzódsz. A neten meg csak odaképzelsz valakit. Ráadásul a másik oldalon lévő embereknek pontosan ugyanennyit jelentesz vica-versa. A globalizáció csak első ránézésre érdekes, az igazi hozományai eléggé sötétek.

Térjünk vissza a kérdéshez. Kik vannak fent a társkereső appokon? Tömegesen azok, akik valamiért sikertelenek, vagy azok akik nagyon is sikeresek. Azok akik pont jók lennének... nos kitalálhatod... igeeeen! FOGLALTAK! Persze van egy vékony réteg, akik éppen normálisak, éppen egyedülállók, de az van, hogy az ilyenek is gyorsan elkelnek.

Nekem férfi létemre 1-2 hét volt a max kihagyás. Én válogattam, ezt sosem engedtem ki a kezeimből. Én tudom mit adok, és azt is tudom kit és mit keresek. Nulla kompromisszum, és láss csodát, sosem maradtam egyedül. Kizárólag komoly kapcsolataim voltak, a legrövidebb egyszer volt fél év.

A tanácsaim... 5 kérdésből megtudhatod, hogy érdemes-e folytatni. Aki a szexszel jön elő pár nap alatt mint témával, felejtős. Aki nem képes a normális kérdezek-válaszolok-meghallgatok-érdeklődök kommunikációra felejtős. Nyugodtam kérdezz rá, mik az elképzelései önmagával, rövid és hosszú távú tervei, milyen a család ideálja stb. Nálam csak ez a pár kérdés több hetes beszélgetést indítana el. Amikor ismerkedtem, én gyakran 1-2 óráig csak egy levelet írtam, benne 15-20 kérdéssel. A személyes találkozókor azon kaptuk magunkat, hogy elrepült 8 óra, és már bőven este van. Szóval igazából én ezt hívom ismerkedésnek, de megnyugtatlak, a női oldal sem jobb mint a férfi. Rengeteg az olyan nő, aki eljön és elvárja hogy a "szépsége" eladja a személyiségét, ami egyébként egy unalmas és buta egyveleg. Viszont ő is jó lesz valakinek, így igazán nem is gyakorolt rám hatást.

Még valami! Nem hiába írtam, hogy csak egy valaki legyen mindig akire koncentrálsz. Bárki írhat bármit, ha komolyan gondolog higyj nekem. A mennyiségre sose adj!!!

2020. aug. 24. 15:21
 23/32 anonim ***** válasza:

Amit írtál bemutatkozásnak valót nem lenne béna. Így azok elkerülnének akiket valószínűleg Te sem akarnál megismerni.

A programozással pedig már meg is tudnád fogni azt a réteget akivel rögtön lenne közös pont.

2020. aug. 24. 16:58
 24/32 anonim ***** válasza:
60%
Háát nem tudom. Nekem férfiként fura, hogy valami világmegváltó egetrengető témákat kéne hozni, MINDIG. Általában azért eljut a dolog a "mit ettél hogyan aludtál" fázisba, és ha igazán kedvelsz valakit, akkor tapasztalatból mondom, hogy az is érdekes és érdekel, hogy mennyi vajat kent a reggeli kenyérre. Ha meg nem érdekel, akkor megette a fene, keress mást.
2020. aug. 24. 17:11
 25/32 anonim ***** válasza:
48%

Utolsó! Ki mit keres. Abban igazad van, hogy a többség felszínes, a férfiak a farkukat verik már előre, és pár nap múlva már szexet remélnek. Egyébként nem kell túlragozni! Ha már a beszélgetés is nehéz, nincs meg a szikra. Én sosem akartam a feleségem mellett nőzni, de túl nyitott természet vagyok, és mindig azon kapom magam, hogy azok a bizonyos nők többet akarnak. Lelkes vagyok és magammal ragadom őket, imádok ismerkedni.

Azért abban is van valami, hogy aki nehezen kommunikál, erős hátránnyal indul.

Kérdező, ha van feles időd, én szívesen beszélgetek veled ;)... csak a poén kedvéért is. Csak beszélgetés, hogy visszahozzam az élet kedved! :)

2020. aug. 24. 17:24
 26/32 anonim ***** válasza:
47%
25. Igen, vannak ilyen nők, akik igénylik a "Képzeld, ma jöttem haza Londonból, de holnap már megyünk Párizsba haverokkal, jövőhéten meg Svájcban leszek, csak előtte még elhozom a verdát a szervízből mert megy rá a pirelli csere kötelezően." típusú beszélgetéseket, és a "voltunk nagyinál" unalmas lesz a második nap után. Én nem őket keresem.
2020. aug. 24. 17:29
 27/32 anonim ***** válasza:
12%

Akkor velem nem beszélgettél még, pedig velem lehetne. Ja, csak nem vagyok jóképű, kigyúrt férfi, és így már arra sem adnak esélyt hogy beszélgessünk... ilyen az élet sajnos...

29/F

2020. aug. 24. 20:15
 28/32 anonim ***** válasza:
75%

#27 Az arc az adott. Azont nem lehet olyan nagy látványos változást elérni.

A test viszont már csak akarat és hozzáállás kérdése.

Engedj meg egy kéretlen tanácsot.

Hagyd abba ezt az ilyen vagyok ezért nem akarnak a nők, helyette kezdj el azon dolgozni, hogy ne legyél ilyen.

2020. aug. 24. 20:19
 29/32 anonim ***** válasza:
15%

28-as.

Az arcom ilyen, genetika.

A testem is genetikailag vékony, egyik barátom személyi edző, segített is egyik nyáron belementem, kipróbálom végigcsinálom hátha lesz eredménye az edzésnek.

3-4 hónap alatt végig heti 4-5x voltam lent edzeni, ő profi, és mindent úgy csináltam ahogy mondta. 2kg jött fel rám ennyi idő alatt, és semmi nem látszódott meg rajtam.

Annyi pénzt és időt energiát beletenni, most már nem is tudnék annyi időt edzeni, mert reggeltől estig dolgozom. Mire hazaérek hulla vagyok, és már nincsenek is nyitva az edzőtermek általában, még ha lenne is erőm lemenni.

29/F

2020. aug. 24. 20:33
 30/32 anonim ***** válasza:
25%

Egy normális test 10 év. Ja, bocsánat, ma már csak 1 év. Szóval 10 év férfias munka, vagy 1 év kifejezetten a kislányok számára legyártott cuccoktól, hogy páváskodni tudjanak a tükör előtt, önmagukat fényképezve, és közben a telefon képernyőjét bámulva. Micsoda egyedi pörformansz. Ha nő lennék oda vissza lennék egy ilyen öööö... emberkétől.

Nem én mondtam, de a korosztályom még így gondolkozik: https://www.youtube.com/watch?v=ehg9P4NxD_w&t=584s

2020. aug. 24. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!