Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinos, értelmes lányként miért nagy kihívás egy tartósabb beszélgetést is összehoznom a neten?
Sziasztok!
Több randi appon is fent vagyok, és viszonylag sok fiúval állok párba, nincsen gond a külsőmmel. A vírus óta nem igazán járkálok el itthonról, ezért ismerkednék online.
Elindul egy beszélgetés, és maximum pár nap alatt a mit ettél, hogy aludtál fázisba jut.
Én próbálok mesélni, kérdezni, érdeklődni. Próbálom leszűrni a jeleket, hogy most egy beszédesebb sráccal beszélek, vagy egy zárkózottabbal, próbálok személyreszabott beszélgetést folytatni, de egyszerűen semmi sem jó.
Ha én teszek fel több kérdést, akkor interjúztatom őket, ha várom, hogy ők vigyék a beszélgetést, akkor jön a mit ettél, mennyire igényled kapcsolatban a szexet, hogy aludtál, újra.
25-29 éves fiúkról (férfiaknak őket sajnos nem tudom hívni) beszélek. Nyilván van, aki gyerekesebb, de nagyon durván ezt tapasztalom, kimondottan sikertelennek élem meg a beszélgetéseket (már ami nem hal meg a 3. sornál).
Egy kedves, pozitív lánynak érzem magam, és nem tudom hol a baj. Nem izomagyú, traveladdict, gymbeam fiúkkal próbálkozom sőt.
Fővárosi lányként vidéki fiúkkal beszélgetek főleg, hátha ők nem olyan pökhendin állnak a dolgokhoz, de néha nekik még nagyobb is az arcuk...
Tudnátok nekem tippeket adni, hogyan beszélgessek, hogy ne legyek se zaklató, se unalmas, se érdektelen...?
Köszi a kedves válaszokat :)
A csak internetes beszélgetéseknek ez a halála. Ha tényleg párt keresel, és tényleg keresed (szánsz rá időt energiát, nem csak várod a nagy Őt) igyekezz minél hamarabb valódi randit szervezni. Nem kell nagy dolgokra gondolni, elég egy kávé egy útbaeső helyen.
Gondolj bele, mindenki beszél 10 másik emberrel, hogy lehet úgy valakire normálisan koncentrálni?
Segítenél ebben az esetben, hogy mi az a bemutatkozás, amitől nem tűnök majd unalmasnak, semmilyennek?
Mert nem vagyok világjáró, ügyvédjelölt, de még blogger sem, hogy ezekkel villoghassak.
Tényleg azért nem tudok tartalmasat beszélgetni a másik féllel, mert nincs kint rólam három-öt unalmasnak tűnő gondolat?
A beszélgetések elindulnak, akkor nem az lenne az evidens, hogy kérdezne, mi érdekli?
Dolgozom, egyetemre járok, vannak barátaim, családom, velük programok, hobbik, mint a sütés, sport, olvasás, zene, filmek, DIY. Nem telnek unalmasan a hétköznapjaim, de a hétvégéim sem. Kirándulok, új helyeket ismerek meg, moziba, színházba, strandra járok.
Ezeket így kitolni egy BIO-ba szinte segélykiáltás, hogy "nem, nem vagyok annyira unalmas, megmagyarázom".
Ha teljesen rosszul gondolkozom, segítsetek, kérlek benneteket!
Nem kell mindenkinek megfelelned.
Én annyit tudok hozzátenni, hogy nem kérdés feleleket kell várni, hanem amikor nem ír, ne kérdezz, hanem mondj valami sztorit!
Mondjuk írsz a pasira.
-Szia, milyen napod volt?
-Jó! És neked?
-Nekem is, képzeld megettem ma a tegnap vett maradék kínait, brokkolis csirke, a kedvencem, de már kicsit állott volt:D
-fujj, jó is a maradék kínai.
-jaja, a kínai az egyik kedvenc gyorskajám, de ritkán eszem. Tegnap nem volt kedvem főzni, mert a barátaimmal mentem a szigetre borozni.
-Margitszigetre? Milyen volt?
-Aha, nagyon szuper, 4en voltunk lányok, de az egy üveg bor kevésnek bizonyult. Zsófi, egyik barátnőm szakított a barátjával és meg kellett vígasztalni
-uhh az én kapcsolatom is így ért véget, az exem megcsalt, kiderült és szakítottunk és....
-de durva, annyira sajnálom, sikerült már kiheverned? még beszéltek?
Szóval ha nem érdeklődik dumálj, aztán várd, hogy hozzászóljon ahhoz, ami érdekli! és ha ráharapott, akkor dobj be kérdéseket, de csak módjával!
16os, nagyon köszönöm!
Ez így annyira egyszerűnek tűnik, és tényleg, ritkán beszélgettem így.
A jó beszélgetés titka az, hogy mindig egyel több információval válaszolj, mint amit kérdeztek. Nem kell hattal, mert az monologizálás.
Mi a kedvenc ételed, italod, van háziállatod, szeretsz biciklizni? Én a helyedben kiirnam hogy *komoly kapcsolatot keresek*, aztán raknék be emotikonokat. Én raknék kávét, könyvet, gyümit, napocskát. (A kedvenc tevékenységem, olvasgatás és uzsonna :)) Neked nyilván azt javaslom, ami rád jellemző.
A bioba mindig azt kell írni, amit éppen érzel, hogy az találjon rád, akinek az az érzés szimpatikus.
Nyugodtan kiírhatod azt is, hogy “Nem vagyok elkeseredett, ez nem egy segélykiáltás, de írj már rám!:D” meg azt is, hogy “rendes, normális, átlagos lány vagyok és szeretnék végre értelmes férfit találni magam mellé”, egyik sem rosszabb a másiknál, de olyat fog bevonzani amit őszintén írsz ki, amilyen emberre éppen szükséged van, szóval írj valamit magadról őszintén, aztán ha már cikinek találod vagy nem értesz egyet a nyilvános kiírásoddal, egyszerűen változtasd meg!
Nekem ugyan ez a bajom mint neked. Csak még odatenném mellé a hozzáadnám a helyesírás teljes hiányát a legtöbbeknél. (Nem idegesítő hibákról beszélek, hanem olyanokról amikor már megérteni is nehéz a másikat.)
Engem az elején az "interjúztatás" nem zavar, azért alap dolgokat nem árt tudni a másikról. De az max fél nap alatt megvan, utána már lehet rendesen beszélgetni.
34 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!