Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mert a nőknek könnyebb, mi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mert a nőknek könnyebb, mi?

Figyelt kérdés

Szóval itt mindig rinyálnak a pasik, hogy nekünk nőknek könnyebb ismerkedni. Pár napig fent voltam a tinderen, volt sok párom, ebből hárommal átmentünk messengerre beszélgetni, persze az első nap minden ok, talizunk majd és egyéb ígéretek. Viszont másnap már nem írtak vagy ha írt is annyit, hogy mi újság? Hozzáteszem az egyiknek még gondjai is voltak az exével. Kérdem én, akinek még az exével vannak gondjai az mit keres egy ismerkedős oldalon?

Szóval ne gondoljátok azt, hogy nekünk könnyebb. Legalábbis a normálisabb nőknek, nyilván ha laza kapcsolatot akarnék abból lehetne sok, de nem megyek ilyenbe bele, felesleges.

Nektek mi a tapasztalatok a tinderrel kapcsolatban?

Sokan ajánlották, hogy ott találták meg a párjukat, ezért néztem csak fel, de lehet túl türelmetlen voltam, már a fiókom is töröltem.:D

24/L

2020. aug. 22. 21:22
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem, bazira nem érted a másik oldalt :D
2020. aug. 23. 21:31
 22/23 A kérdező kommentje:
Egy kérdésből ne következtess erre. :D De mindegy is, nem fogok magyarázkodni, felesleges úgyis. :D
2020. aug. 23. 21:36
 23/23 anonim válasza:
88%

Igazából ezt úgy kell értelmezni, hogy azért könnyebb nektek, nőknek, mert rengeteg pár közül választhattok. De tényleg. Több száz, néha ezer. Mégha a legtöbb tényleg egy gyökér, akkoris. Sok férfi meg ennek egy irtó pici töredékét sem kapja meg 1 hónap alatt sem. (legalábbis az átlag) Ezen felül általában a férfiak kezdeményeznek, küzdenek, tepernek, próbálnak "bevágódni" ahogyan csak tudnak, mind azért, hogy egy nőt megkaphassanak. A nők meg sokszor ezt ölbe tett kézzel élvezik, majd a pár tíz teperő férfi közül ŐK azok, akik választanak.

Persze egy egészséges kapcsolatban/ismerkedésben ez az egész kétoldalúvá válik, de az elején általában a férfi az, aki mindezeket "vezeti".

2020. aug. 23. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!