Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mert a nőknek könnyebb, mi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mert a nőknek könnyebb, mi?

Figyelt kérdés

Szóval itt mindig rinyálnak a pasik, hogy nekünk nőknek könnyebb ismerkedni. Pár napig fent voltam a tinderen, volt sok párom, ebből hárommal átmentünk messengerre beszélgetni, persze az első nap minden ok, talizunk majd és egyéb ígéretek. Viszont másnap már nem írtak vagy ha írt is annyit, hogy mi újság? Hozzáteszem az egyiknek még gondjai is voltak az exével. Kérdem én, akinek még az exével vannak gondjai az mit keres egy ismerkedős oldalon?

Szóval ne gondoljátok azt, hogy nekünk könnyebb. Legalábbis a normálisabb nőknek, nyilván ha laza kapcsolatot akarnék abból lehetne sok, de nem megyek ilyenbe bele, felesleges.

Nektek mi a tapasztalatok a tinderrel kapcsolatban?

Sokan ajánlották, hogy ott találták meg a párjukat, ezért néztem csak fel, de lehet túl türelmetlen voltam, már a fiókom is töröltem.:D

24/L

2020. aug. 22. 21:22
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
87%

kedves kérdező, az ide irogató akárkiket nem érdekli cseppet sem mások sorsa.

kedvüket lelik a napi többszöri mantrában, mintha buddhista szerzetesek lennének és lendítenének az imammalmon, hogy le ne álljon, pörögjön tovább.

2020. aug. 22. 21:27
 2/23 anonim ***** válasza:
82%
Három emberből nemkéne általános következtetést levonni
2020. aug. 22. 21:29
 3/23 anonim ***** válasza:
89%

Az, hogy gyökerekkel ismerkedsz, az rólad is elmond valamit. Én pl. soha nem csinálnék ilyet, és nincs ilyen ex gondom sem. :)

29/F

2020. aug. 22. 21:43
 4/23 anonim ***** válasza:
91%
Most gondolj bele abba, hogy egy férfinak pár nap alatt hány matche lehet, és hogy abból hánnyal jutnak el mondjuk Messengerre, találkozóról már nem is beszélve. Párt találni nem feltétlenül könnyebb a nőknek sem, viszont náluk legalább kezdeményeznek a férfiak. Egy átlagos srácnál meg kb. senki, és ha ő ölbe tett kézzel ül, valószínűleg még csak matche sem lesz, nem hogy valaki írjon neki.
2020. aug. 22. 21:44
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

A Tinder nem garancia, hanem lehetőség. Élőben mikor jutottál el pár nap alatt komoly beszélgetésig három pasival?

A Tinder arra van, hogy aki ugyanabban a munka-magányos hobbi-otthon háromszögben éli az életét minden nap, annak közeget biztosítson új emberek megismerésére.

2020. aug. 22. 21:50
 6/23 anonim ***** válasza:
66%
Mit vársz a Tinder-en? Az egy szexpartner kereső oldal.
2020. aug. 22. 21:54
 7/23 anonim ***** válasza:
91%

Igen, könnyebb, mivel nálatok legalább kezdeményeznek a férfiak. Nagyon ritka az, hogy egy nő neked írjon elsőnek, ahhoz 100/100-as pasinak kell lenned általában.

Legalább neked írtak, nekem még egy "áttérésem Messengerre" sem volt, pedig már másfél éve fent vagyok és komolyat szeretnék... Ami a beszélgetést illeti eddig 1 nővel sem jutottam 2 napnyi beszélgetésnél tovább, egyszerűen még válaszra sem méltattak.

Gondolom érezhető a véleményem az appal kapcsolatban.

22/F

2020. aug. 22. 21:56
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
A kifejtéssel gyakorlatilag te cáfolod meg a saját kérdésedet. Leírod, hogy rengeteg párod volt pár nap alatt, akik közül hárommal folytatódott is a dolog. Egy átlagos srác jó eséllyel idáig sem jut el pár nap alatt. Elég, ha megnézel egy társkereső oldalt. Egy átlagos lánynak semmit sem kell megadnia magáról, máris özönlenek a levelek. Egy átlagos srácnál ha csak fénykép van kint, infó nincs, már bukta. Szóval első körben írnia kell magáról valamit, ami nem önfényezésnek tűnik, de nem is húzza le magát vele. Második lépésként írnia kell a kiszemeltjének egy frappáns, figyelemfelkeltő levelet, amire még válaszolni is lehet, és ez sem könnyű feladat. Akkor most őszintén, ismerkedés terén kiknek van nehezebb dolguk?
2020. aug. 22. 22:10
 9/23 anonim ***** válasza:
69%

Nekem 8 év alatt egy ismerkedésem se lett belőle, azóta fent vagyok. Pedig van fent minden rólam,ami elméletben szükséges hozzá.

Nos akkor kinek is könnyebb?

29/F

2020. aug. 22. 22:28
 10/23 anonim ***** válasza:
23%

6-os a tinder nem egy szexpartner kereső oldal hanem egy modern és hatékony platform az ismerkedésre!! Nem mindenkinek vana baráti társaságában alkalmas személy, vagy nem mindenkit szólítanak le az utcán. Kutatások bizonyítják, hogy közösségi média oldalak alapján nagy mértékben belőhető a másik személyisége, archetipusa.

Kérdező kitartást! Nekem két barátnőm is házas(!!) tinderről és én is boldog kapcsolatban vagyok.

2020. aug. 22. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!