Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mert a nőknek könnyebb, mi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mert a nőknek könnyebb, mi?

Figyelt kérdés

Szóval itt mindig rinyálnak a pasik, hogy nekünk nőknek könnyebb ismerkedni. Pár napig fent voltam a tinderen, volt sok párom, ebből hárommal átmentünk messengerre beszélgetni, persze az első nap minden ok, talizunk majd és egyéb ígéretek. Viszont másnap már nem írtak vagy ha írt is annyit, hogy mi újság? Hozzáteszem az egyiknek még gondjai is voltak az exével. Kérdem én, akinek még az exével vannak gondjai az mit keres egy ismerkedős oldalon?

Szóval ne gondoljátok azt, hogy nekünk könnyebb. Legalábbis a normálisabb nőknek, nyilván ha laza kapcsolatot akarnék abból lehetne sok, de nem megyek ilyenbe bele, felesleges.

Nektek mi a tapasztalatok a tinderrel kapcsolatban?

Sokan ajánlották, hogy ott találták meg a párjukat, ezért néztem csak fel, de lehet túl türelmetlen voltam, már a fiókom is töröltem.:D

24/L

2020. aug. 22. 21:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
(utolsó vagyok, és hozzátenném, hogy a nagy számok törvénye alapján lett párom, azért elég sokat randiztam, voltak nagyon kellemetlen tapasztalataim (kb 80%-uk) de sose vontam le általánosításokat, következtetéseket, hanem kíváncsi voltam a következő férfira.)
2020. aug. 22. 22:31
 12/23 anonim ***** válasza:
75%
és ráírtam több mint felükre ha már meccseltünk!
2020. aug. 22. 22:32
 13/23 anonim ***** válasza:
86%
Hú, ha leírnám, hogy hány lánnyal volt már rossz tapasztalatom ismerkedés terén (elég lenne csak az itteni beszélgetéseket sorra vennem, bár itt is megszámlálhatatlan alkalommal léptek ki szó nélkül a normálisan zajló beszélgetésekből, jó páran fanyalogtak képcsere után, vagy eltűntek, volt olyan lány is, aki ígérgette a találkozót, aztán ő is tiplizett), akkor sokan kikiáltanának nőgyűlölőnek. Bár sokat csalódtam, ettől függetlenül nem szoktam általánosítani, és ha ismerkedem valakivel, nem arra gondolok, hogy biztosan ő is ugyanolyan szar szemétláda lesz, mint előtte sokan mások (ettől függetlenül még nyilván lehetséges, hogy megint egy gerinctelen senkivel hoz össze a sors, de ez van).
2020. aug. 22. 22:37
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Pár nap alatt összehoztal 3 randit, ehhez normális, jó átlagos férfiként 3 hét kell minimum szóval igen, a nőknek könnyebb. Az meg külön röhej hogy azért taggal be a tinderre mert pár nap alatt nem találtál..napok b..ki, inkább honlapokról kéne beszélni.
2020. aug. 23. 08:58
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Ó, egyekek meg! Pár nap után nem találtál még neked tetsző pasit?

Látszik, hogy nem más fogalmakban, teljesen más dimenziókban éltek, és fel sem fogjátok, mit panaszol egy férfi, amikor küzdelmes párkeresésről ír.

Ha nincs kenyerük, egyenek kalácsot, nemde...?

2020. aug. 23. 09:54
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
#15: Szerinted felfogják, hogy mit jelent az, amikor mondjuk társkeresőn nagy nehezen összekaparsz egy figyelemfelkeltő levelet, és még csak nem is válaszolnak rá a nők? És mindezt sorozatban. Átlagos férfiként szerintem több tucat próbálkozásból találsz talán egy olyan nőt, aki még érdeklődik is irántad, válaszol is (lehetőleg nem tőmondatokban), viszont jó eséllyel ő is lelép két levélváltás után. Ja és persze roppant nehéz a nők számára az ismerkedés, hiszen eleve a férfiaktól várják el a kezdeményezést. Akár élőben, akár neten ismerkedsz, neked kell a dolgok nehezebb részét vállalnod. Ha neten ismerkedsz, legyenek fent jó fényképeid, legyen megnyerő bemutatkozó szöveged, tákolj össze egy ütős ismerkedős levelet (és persze még így is rengeteget kell próbálkoznod ahhoz, hogy egyáltalán szóba álljanak veled, és minimális sikerélményed). Ha élőben ismerkedsz, nézz ki jól, legyél egyszerre laza és határozott és humoros, legyen bátorságod kezdeményezni, és természetesen méltósággal, férfiasan kell viselned a legmegalázóbb visszautasításokat is. Ehhez képest egy átlagos nő? Csak annyi dolga van, hogy várnia kell a kezdeményezéseket. Ez aztán roppant nehéz feladat.
2020. aug. 23. 10:15
 17/23 anonim ***** válasza:
83%
"Pár napig fent voltam, volt sok párom". Én férfiként 2 évig voltam fent és 4 párom lett, mindnek írtam és egyik sem válaszolt semmit. Ez a különbség, remélem érzed.
2020. aug. 23. 13:26
 18/23 A kérdező kommentje:
Jó, belátom, hogy nektek kell kezdeményeznetek, de akkor is nehéz. És amúgy semmit sem számít a mennyiség, lehet sok párja az embernek, ha egy normális közülük és utána az is eltűnik.
2020. aug. 23. 19:18
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Borzasztó..majd ha ráérek sajnállak jo? :)
2020. aug. 23. 20:35
 20/23 A kérdező kommentje:
:D Nem kell sajnálni, nem sajnáltatás céljából írtam ezt ki, inkább megnyugtatásul, hogy nem vagytok egyedül, de úgy látszik ez sem segít.
2020. aug. 23. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!