Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratok, Társasági élet nélkül 25 felett hol lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs merre kéne, csak a net opció. (Badoo, Tinder.) Ti hol szoktatok?2020. aug. 22. 15:17
1/9 anonim válasza:
Neten, de nem ezen a két oldalon, ezeket általában ellepik a bohócok, azok akik csak szórakoznak, meg a kamu-profilok.
2/9 anonim válasza:
A személyes találkozást különféle programokban szervező társkereső irodáknál jelentkezz. Ezek fizetősek a programok miatt, de ez egyben kiszűri a kamu jelentkezőket.
3/9 anonim válasza:
BÁRHOL. Tudod, van az embereknek ez az ÉLET nevű dolga.
4/9 A kérdező kommentje:
Ez a bárhol szerintem mai világban baromság, nem igazán vevők az emberek a leszólitasra. Mindenki siet.
2020. aug. 22. 16:14
5/9 anonim válasza:
4: smucig vagy, és nem jó a személyes találkozásos programokon való részvétel?
6/9 anonim válasza:
Figyelj, neten hemzsegnek a tilosban járók, akik nem komolyat keresnek, csak feldobni az unalmas szexuális és szerelmi életüket egy kicsit. Ha bele is botlasz valakibe, aki tényleg magányos és nem csak dugni akar, akkor is erőltetett az egész, eleve lehetetlen egy fotó alapján belőni a vonzalmat, én az összes számomra vonzó férfit kikukáznám fotó alapján, mert semmi nem jön át abból, amivel hatnak rám. Erőltetett az is, hogy előre meg kell beszélni, ki mit keres. Amúgy nem nagyon szoktak ebben hazudni az emberek, de abban hibáznak, hogy előre eldöntik és amikor nem úgy alakul, megy az egymásra köpködés. Pedig ez egy olyan dolog, hogy nem lehet előre eldönteni. Lehet, hogy tényleg komolyat keresel, de a másikban mégsem találod meg azt, ami erre alkalmassá tenné a számodra. De ennek ellenére el kell viselned őt egy kellemetlen randin, aztán vagy őszinte leszel vele vagy ghostingolsz...És fordítva ugyanez. Lehet, hogy ő lehetne életed szerelme, ha görcsölés nélkül együtt lehetnétek időnként hosszú heteken, hónapokon keresztül, amikor nem kell 5 perc vagy egy óra alatt dönteni mindenről. Erre tényleg a legjobb az, amikor nem egy kierőltetett randin ismeritek meg egymást, hanem összesodor az élet valami közös projektben, ami nem a párkapcsolatról szól és közben nem tudjátok egymást nem megszeretni. Régen az első randi olyannal volt, aki nem idegen volt és akivel a vonzalom már adott volt. Mivel az emberek egyre magányosabbak, nem járnak el sehova, mert ha nem vagy vallásos és nincs valami olyan hobbid, akkor sehol sincsenek működő természetes közösségek. Ezt remekül pótolhatja egy olyan társkeresős program, ahol úgy találkozol sokakkal, hogy nem kell dönteni előre, kihez vonzódsz majd és kihez nem. Nem vettem részt ilyenben, de ha vannak ilyenek, az remek dolog. Kirándulós társkeresős csoportokról hallottam már. Szerintem ez az egyetlen értelmes és működő opció egy introvertált embernek, mert a 4 fal közt garantáltan nem fogsz párt találni, az élet és a fiatalságod pedig nagyon gyorsan eltelik.
7/9 anonim válasza:
4.-re.
Tőled, nem fogadják szívesen.
8/9 anonim válasza:
Ez olyan mint megkérdezni hogy értelmi fogyatékosként hogy írhatsz Bestseller-t.
Ha az alapjaid sincsenek meg sehol és sehogy.
Egyébként meg a párkapcsolatok csupán cirka 90%-a nem a netten jön létre.
Hanem mondjuk egy társaságban vagy munkahelyen, iskolában, szabadidős programon... de a lényeg hogy ismernek embereket. Kimozdulnak valahová.
Nem a 4 fal között várják a csodát.
Egyébként meg a társkeresőző emberek csupán alsó hangon 70%-a pasi.
Mínusz elvált nők / kis gyerekes nők.
Komolyan mondom a GYIK-es Incel vagyok hol találok barátnőt 0 embert ismerek című kérdésekről remélem egyszer valaki ír egy külön tanulmányt.
9/9 anonim válasza:
3: Már akinek! Magyarországon vagy halihó! Egy része sportkocsikkal jár és hajtja a csajokat, a többi meg otthon nézi a plafont. De most komolyan, szerinted aki 3*8-ban tolja az összeszerelőüzemben (ami egyébként 12 óra naponta), annak mennyi élete van?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!