Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ez megalapozott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megalapozott elvárás egy fiatal nő részéről?

Figyelt kérdés
24 éves nőként túl vagyok két hosszú párkapcsolaton, ahol a férfi nem lakott még soha sem egyedül. Mindketten bizonytalanul mozogtak a háztartásban, és a munkámat sem becsülték meg, természetesnek vették és nem vették észre a feladatot. Szerintetek korai lenne még két rossz tapasztalat alapján kijelentenem, hogy többé nem akarok olyan férfit, aki még nem élt egyedül, vagy ez tényleg egy törvényszerűség, amit érdemes számításba venni?
2020. aug. 22. 00:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
97%

Ez abszolút emberfüggő, szerintem ne ez alapján válogass. Inkább a jelekre figyelj.

Nekem is volt olyan exem, aki 27 volt mikor megismertem. 18 éves kora óta egyedül lakott. Se főzni se takarítani se háztartást vezetni nem tudott. Rövid időn belül kiderült hogy anyuhoz jár kajálni meg az öreglány ment hozzá mindig takarítani. Végtelenül kiábrándító volt.

Ezzel szemben volt olyan talpraesett férfi is az életemben aki meg világ életében otthon lakott a szüleivel meg a 3 testvérével. Mindenki ugyanúgy kivette a részét a háztartás vezetéséből (pedig a "gyerekek" mind huszonéves férfiak voltak... Akik ugyanúgy főztek mostak takarítottak mint az anyjuk).

Szerintem nagy hibát követsz el ha elkaszálsz valakit csak mert nem élt még egyedül.

2020. aug. 22. 09:19
 22/25 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem inkább az számít, milyen családmodellben nőtt fel. Ha az volt a szokás, hogy a nők kiszolgálják a férfiakat, akkor egy óriásbébi lesz később is. Én voltam olyan 30 feletti férfi lakásán randizni, aki a gofrisütőt nem tudta használni, pedig csak be kell dugni és belerakni a tésztát...Ja és a mérnök hallgató öcsém tőlem kérdezi meg, hogy kell használni a mosogatógépet, mert életében nem nyúlt hozzá..

Szóval nem reális az elvárásod, hogy 24 évesen külön éljen valaki. Ez egy szűk rétegnek adatik meg Mo-n. Inkább azt nézd, hogy otthon ki van-e szolgálva a psi vagy otthon is főz-mos-takarít.

2020. aug. 22. 10:22
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Magamból kiindulva felesleges ez alapján válogatnod. 24 éves vagyok, a szüleimmel élek, de például porszívózni én szoktam az egész lakásban. Ez most csak egy példa. Olyat válassz, akinek ez természetes és nem hiszi azt, hogy csak úgy magától lesz tiszta a lakás.
2020. aug. 22. 12:32
 24/25 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem kommunikációval többre mennél. Ha nem veszi észre, akkor kérd meg, hogy végezze el. Bonyolult?
2020. aug. 22. 16:47
 25/25 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok magabiztos a konyhában. Anyám konkrétan nem engedte soha, hogy bármit is csináljak ott, de nem is tudnék, mert rossz a sütő.

Nagymamám szokott néha ezt-azt mutogatni.

Nyilván nem a takarítás, rendrakás, ágyazás stb a probléma számomra, hanem a főzés, illetve mosni is ritkán szoktam. De tudod mit? Majd belejövök. Lehet nem leszek olyan gyors, nem végzek olyan tökéletes munkát, amit itt egyes nők elvárnak, de nem is érdekel.

Röviden és tömören, örökségből saját lakásom és telkem van, ha végre lesz fix munkahelyem, és fizetésem amiből el tudom látni magam, akkor fél éven belül költöznék (pár dolgot még tatarozni kell a lakásomon).

És igen, most mamahoteles vagyok, és igen, nem vagyok jó a konyhában, és igen, bénázni fogok, de tudod mit?

Akinek ez nem felel meg, az megtehet egy szívességet, és felejtsük el egymást. Nem házisárkányt keresek.

20F

2020. szept. 8. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!