Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként hogy reagálnátok az alábbi szituációra?
Egy gyors étteremben dolgozom, nem meki vagy ilyesmi, hanem egy egyszerű hamburgeres/pizzéria és van egy srác aki bejött enni, párszor volt már bent és most én szolgátam ki. A lényeg hogy étkezés után a fogyasztása ilyen 2500 Ft körül volt és egy 10.000 Ft-t hagyott nekem ott egy "Hívj fel, ha van kedved "telefonszám" papírral. "
Ti felhívnátok?
Igen. Mondtam neki, hogy rendben elteszem és hozzá tettem, hogy most a vendégem volt. Így nem fizetett a fogyasztásért. (2850Ft) Betettem a kasszába 3000 Ft-t a többit meg eltettem.
Így kvittek vagyunk.
No, és még leszopni sem kellett.
Adjunk hàlàt az Úrnak, hogy megoldódott.
Semmi ilyesmi nem került szóba. :)
Lehet találkozom majd egyszer vele beszélgetni, mert ártalmatlannak tűnik. Barátai szerintem nem igazán vannak, mivel nem látni társaságban. Azt nem mondtam, de ez a város nem túl nagy, hogy ne lehetne látásból ismerni az embereket. Elég sok korombelit ismerek és őt még igazából sose láttam kint társaságban. De lehet csak másokkal mozog.
Nagyon naiv kislány vagy.
Hallgass a 47-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!