Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként hogy reagálnátok az alábbi szituációra?
Egy gyors étteremben dolgozom, nem meki vagy ilyesmi, hanem egy egyszerű hamburgeres/pizzéria és van egy srác aki bejött enni, párszor volt már bent és most én szolgátam ki. A lényeg hogy étkezés után a fogyasztása ilyen 2500 Ft körül volt és egy 10.000 Ft-t hagyott nekem ott egy "Hívj fel, ha van kedved "telefonszám" papírral. "
Ti felhívnátok?
Azt írta, "ha van kedved"! Szóval nem kötelező.
A pénzt meg eltenném borravalónak.
Az ilyen pancser meg is érdemli a "tanulópénzt".
Tanulópénz?
Nem hiszem, hogy neki ez nagy kiadás lett volna.
Hát ha felhívod és megdug akkor valóban nem nagy kiadás egy kur.vára kb. 7000 ft.
Viszont a semmire kiadni ennyit egy srácnak aki gyorsétteremben eszik, annak sok.
Az én férjem, 6000 ezret ad a k@vaknak.
De ilyen helyzetben, ha nem adnad vissza a pénzt, bosszút állna rajtad.
Ha nem is mész el vele, és nem kapja vissza, de úgy hogy legyen tanú, vagy valami.
Tényleg melyik megyéből vagy?
Békés..
Nekem a napi bérem 10.000 Ft amiért 11-től este 11ig dolgozom. Sajnos itt a környékbe nem nagyon lehet jobbra számítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!