Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként hogy reagálnátok az alábbi szituációra?
Egy gyors étteremben dolgozom, nem meki vagy ilyesmi, hanem egy egyszerű hamburgeres/pizzéria és van egy srác aki bejött enni, párszor volt már bent és most én szolgátam ki. A lényeg hogy étkezés után a fogyasztása ilyen 2500 Ft körül volt és egy 10.000 Ft-t hagyott nekem ott egy "Hívj fel, ha van kedved "telefonszám" papírral. "
Ti felhívnátok?
21 Mondtam, hogy mit tegyél. Személyesen add vissza. Nem akkor amikor bejön.
Én is pincérkedtem, tudom milyen. De tartás nélkül egy nő csak rongy. Mindenki kapcarongya.
Vagy most megállsz, vagy az egész életedben mindenki rongya leszel. A döntés a te kezedben van. A te életed.
23 Attól hogy felszolgálsz ugyan olyan ember vagy, ha nem különb mint egy ilyen senkiházi, tartás nélküli nulla ember, aki azt hiszi, hogy pár filléren mindenki megvehető. Az ilyentől egy fillért nem fogad el egy magára valamit adó nő.
Nem tudom hány éves vagy, de csodálkozom, hogy édesanyád erre nem tanított meg. Mert ez alap.
Megnézni egyszerű volt, mivel kilátok az ablakon és ott van a parkoló. Amúgy meg egy egyszer pincérlányt nem érdekelhetnek az autók? :D
Nekem is van autóm képzeld el.
"Az a 300-500 ft semmi. Ez megalázó."
Mert mennyit adjon a 2500 Ft-os fogyasztására? 1000 Ft-ot?? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!