Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként hogy reagálnátok az alábbi szituációra?
Figyelt kérdés
Egy gyors étteremben dolgozom, nem meki vagy ilyesmi, hanem egy egyszerű hamburgeres/pizzéria és van egy srác aki bejött enni, párszor volt már bent és most én szolgátam ki. A lényeg hogy étkezés után a fogyasztása ilyen 2500 Ft körül volt és egy 10.000 Ft-t hagyott nekem ott egy "Hívj fel, ha van kedved "telefonszám" papírral. "
Ti felhívnátok?
2020. aug. 21. 08:50
31/48 anonim válasza:
29es,ne legyél már hülye, szerintem rajtad kívül mindenki értette.
32/48 anonim válasza:
Nem hívnám fel és a pénzt csak akkor adnám vissza, ha visszakéri (tanulópénzként, hiszen azt írta "ha van kedved").
L
33/48 A kérdező kommentje:
Kíváncsi leszek rá, hogy ma megjelenik-e nálunk enni mert ma is dolgozom.
2020. aug. 21. 10:59
34/48 anonim válasza:
33 Nem tanulsz. Mész a süllyesztőbe ahová a többi hozzád hasonszőrű. Már rég léptél volna, ha más lennél.
35/48 anonim válasza:
Szerintem menni fog, és ott fog nyáladzani.
Azért ingyen nem adja.
Jó persze, hogy azt mondja hogy ha kedved lesz...
Szerintem legyen a kezed ügyébe a visszajáró, és hamegy akkor mond neki, hogy ezt múltkor itt felejtetted.
Vagy menj el vele.
Ahogy érzed.
36/48 A kérdező kommentje:
Vissza fogom neki adni, ha jönni fog. :)
2020. aug. 21. 11:36
37/48 anonim válasza:
36 Az közel sem olyan mint ha személyesen tetted volna.
40/48 A kérdező kommentje:
Volt bent, igen.
2020. aug. 21. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!