Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a gyönyörű lányokat egyáltalán nem érdeklem?
Nem vagyok sekélyes, hiszem, hogy mindenkiben van valami, amit lehet értékelni, ami különlegessé teszi, legyen az külső vagy belső tulajdonság. Ha viszont ismerkedésre kerül a sor, elkerülnek azok a lányok, akiktől eláll az ember lélegzete. Történjen ez beszélgetés, megismerkedés előtt vagy után. Ilyenkor mindig úgy leereszkedik az önbizalmam.
Vajon mi érdekli ezeket a lányokat? Nem hiszem, hogy az anyagi dolgok (csak) mint a pénz, meg a kocsi. Szeretnék változni, külsőre és belsőre, fejlődni, hogy elérhessem végre a figyelmüket. Nyílván elkezdtem kondizni kicsit, számos helyen változtattam étrendben, életmódban, mentalitásban, csak úgy érzem szeretnék jobb, vagy elég jó lenni. Ötletek?
Amúgy jogos
"Nem vagyok sekélyes, (...) . Ha viszont ismerkedésre kerül a sor, elkerülnek azok a lányok, akiktől eláll az ember lélegzete."
Tudod, ha valóban nem lennél felszínes, akkor nem (csak) az ilyen lányokra fókuszálnál. És ha nem csak a 10/10-es lányoknál próbálkozol, lehet, (LEHET), hogy valaki észre fog venni. És akkor nem áll fenn a probléma.
Lehet a neked gyönyörű lányok nekem ocsmányak...
Ha nem tetszel a nőknek akkor így jártál.Én nem töröm össze h. ismerkedjek és sza*ok a fejére a nőknek...De legalább nem sírok gyakorikerdeseken.Vagy ez a titkos csajozós bepróbálkozásod...
Elég nyominak tünsz a kérdésed miatt is.Ne csodálkozz ha nem kellessz a csajoknak xD Ha csajozni akarok majd akkor magabiztosságot mutatok előttük,mert az kell nekik.A pénzről mindig azt mondják h. nem számít.El kell h. keserítselek,mert igenis számít elég sokat.Aki mást mond az hazudik vagy hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!